- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
Biz aç kalmayalım burun deliklerimizle yeriz yoksaDiyorum iste bi doktora gidelim ağızlarımızı küçültelim diye
Çok kuzumGaliba ben senin ikizinim hastanede karışıklık olmuş annene erkek bebek vermişler
Allahım sen görüyorsun
Allahım sen görüyorsun
Çok nostaljik insanım
16 şubata kadar normal diyete devamBen buldum Ahmet Apa nın grubuyla yitik şifa ya başlıyorum tekrar 16 şubatta insaAllah
Önceden olurmuş ya o geldi aklıma bebekler hep karışırmış biride dememis noluyor lowGaliba ben senin ikizinim hastanede karışıklık olmuş annene erkek bebek vermişler
Allahım sen görüyorsun
Allahım sen görüyorsun
Çok nostaljik insanım
Siz yemenin her türlü şeklini bulursunuz eminimBiz aç kalmayalım burun deliklerimizle yeriz yoksa
Ben yarın tekrar ölçeyim canım büyümüştür ölçülerimKızlar geçen aldığım ölçülerimi baz alıyorum 21gun sonra tekrar ölçüm yapicambakalım program nasıl bir değişiklik gösterecek bende.
Aynen devamke16 şubata kadar normal diyete devam
Olan biz annelere oluyor zaten abla yipraniyor insan Allah sağlık sıhhat versin artık hepimize napalmMaşallah canım Rabbim sağlık versin buyuyene kadar bizde sıkalim disimizi az kaldı
Yok kız o zaman bende bugün ölçü alayım tekrardanBen yarın tekrar ölçeyim canım büyümüştür ölçülerim
Kople kapatmayacak ki azıcık açık bırakacakSiz yemenin her türlü şeklini bulursunuz eminim
Evet canım yardım etmeyen eş ile çok zor oluyorOlan biz annelere oluyor zaten abla yipraniyor insan Allah sağlık sıhhat versin artık hepimize napalm
Ben yinede katılıyorum cikom hasta gelemiyor pekÇok kuzumcikoda nostaljik insan hep geçmişte
Abla ablacım gel götür beni estanbolleraÖnceden olurmuş ya o geldi aklıma bebekler hep karışırmış biride dememis noluyor lowAllah'ım aynen görüyorsun
Bize katılın aç kalmayınSiz yemenin her türlü şeklini bulursunuz eminim
Dötü büyümüştürBen yarın tekrar ölçeyim canım büyümüştür ölçülerim
He tamam o zaman ayrıKople kapatmayacak ki azıcık açık bırakacak
İşten geliyorum yoruluyorum diyor hak veriyorum çünkü sabah 7de çıkıyor akşam yedi de geliyor işi de hep ayak üstüde ama hafta sonu da bakmıyor sinir oluyorum bende yoruluyorum diyorum da işte anlayanaEvet canım yardım etmeyen eş ile çok zor oluyor
Gel bacımsu sen de kazık ye bizim gibiBen yinede katılıyorum cikom hasta gelemiyor pek
Abla ablacım gel götür beni estanbollera
Bize katılın aç kalmayın
Dötü büyümüştür
Bende kaç yere mezura sordum yoktuÖlçü almaya gidiyore
Kuzum ben yarın alayım yazarımBen ölçü alicam kızlar isteyen alsın siz bilirsinizben motive olmak için yaptığım sporlar ile ne kadar incelme olmuş görmek için ölçü alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?