- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
Sanırsın burası dört dörtlük buranın da bir farkı yok ordan millet isyan ediyorGel bacımsu sen de kazık ye bizim gibiistanbulun taşı toprağı faiz artık dötüm büyüse keske sadece
Canım ilgileneceği kendi evladı sonuçta ileri de çok pisman olacaklar çocuklar büyüdüğündeİşten geliyorum yoruluyorum diyor hak veriyorum çünkü sabah 7de çıkıyor akşam yedi de geliyor işi de hep ayak üstüde ama hafta sonu da bakmıyor sinir oluyorum bende yoruluyorum diyorum da işte anlayana
Biliyorum canım benimkide arada yapıyor ama mecbur yardım ediyor temizliğe bende birlikte zaman gecirmek istiyorsan yardım edeceksin diyorum. Tek başına ev işleri üstüne küçük çocuklar ile çok zor ve çok yorucu.İşten geliyorum yoruluyorum diyor hak veriyorum çünkü sabah 7de çıkıyor akşam yedi de geliyor işi de hep ayak üstüde ama hafta sonu da bakmıyor sinir oluyorum bende yoruluyorum diyorum da işte anlayana
Keremsu mu hahahahahayyySanırsın burası dört dörtlük buranın da bir farkı yok ordan millet isyan ediyordemi gobus önden dot arkadan bir yandan keremsular
Aynen canım yanında demiyorum yoruluyorsunCanım ilgileneceği kendi evladı sonuçta ileri de çok pisman olacaklar çocuklar büyüdüğünde
Evet canım bütün herşey bana bakıyor adam işten eve evden işe gelip uzanıyor sonraki gün ise gidene kadarBiliyorum canım benimkide arada yapıyor ama mecbur yardım ediyor temizliğe bende birlikte zaman gecirmek istiyorsan yardım edeceksin diyorum. Tek başına ev işleri üstüne küçük çocuklar ile çok zor ve çok yorucu.
Benim kaynanam diyorki eskiden kocası isten yorgun geldiği için çocukları odadan çıkarmazmış babalarını rahat bıraksınlar diye benim kızlar babalarının tepesinde hep kv çok üzülüyormus oglunaAynen canım yanında demiyorum yoruluyorsuniş işten geçmiş olur o zaman da
Kiz sadece İstanbul ile sınırlı değil o valla fiyatlar almış başını gitmişGel bacımsu sen de kazık ye bizim gibiistanbulun taşı toprağı faiz artık dötüm büyüse keske sadece
Ay valla ölçü çok motive ediyor beni yaBende kaç yere mezura sordum yoktu
Tamam canımKuzum ben yarın alayım yazarım
Keremsu kahkaha attımSanırsın burası dört dörtlük buranın da bir farkı yok ordan millet isyan ediyordemi gobus önden dot arkadan bir yandan keremsular
Benim de bir farkım yok bakma sana dediğimeKeremsu mu hahahahahayyybenin göbek önden gidiyor ben arkadan el sallıyorum
Kv çok biliyormuşBenim kaynanam diyorki eskiden kocası isten yorgun geldiği için çocukları odadan çıkarmazmış babalarını rahat bıraksınlar diye benim kızlar babalarının tepesinde hep kv çok üzülüyormus ogluna
Ben çocuğa kızıyorum o da gülüyor sonra bende gülüyorum ortam yumusuyorkerata işini biliyor
Bacimsu askimsuya baka baka kararmışBenim de bir farkım yok bakma sana dediğime
Hiç kimsede bariz bişey demiyorKiz sadece İstanbul ile sınırlı değil o valla fiyatlar almış başını gitmiş
Ay valla ölçü çok motive ediyor beni ya
Tamam canım
Keremsu kahkaha attım
Ay ay yesinler oğlunu valla bende Kendim derim çocuklara bi gidin bakın babanıza derim dk başı tepesine dikilirim çocuklarlaBenim kaynanam diyorki eskiden kocası isten yorgun geldiği için çocukları odadan çıkarmazmış babalarını rahat bıraksınlar diye benim kızlar babalarının tepesinde hep kv çok üzülüyormus ogluna
Oğlüşu ya kıyamıyor yazık ben ağaç kovuğundan çıktım çünkümKv çok biliyormuş
He o kadar ben izin vermem canım arada iş başına geçecek bak sabah ben evi toparladım benim eş kahvaltıyı hazırladı herşeye yetemiyorum artık. Bırak sağlık gitti mi anlıyor insan.Evet canım bütün herşey bana bakıyor adam işten eve evden işe gelip uzanıyor sonraki gün ise gidene kadar
Benim kv iyi ya ben kimseden lafımı esirgemem yapacak yeri gelince hersyiOğlüşu ya kıyamıyor yazık ben ağaç kovuğundan çıktım çünküm
Ben de aynıyım kız napim bi de benim kizlar acayip babacı bir gör sen babaları yedirsin icirsin yıkasın istiyorlarAy ay yesinler oğlunu valla bende Kendim derim çocuklara bi gidin bakın babanıza derim dk başı tepesine dikilirim çocuklarla
Benimki de yakupsuKiz sadece İstanbul ile sınırlı değil o valla fiyatlar almış başını gitmiş
Ay valla ölçü çok motive ediyor beni ya
Tamam canım
Keremsu kahkaha attım
Aynen bakalım son durum ne olacak.Hiç kimsede bariz bişey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?