- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
Biz birbirimiziniz aslındaSen bensin ben senim çünküm bacımsu ❤
Ben bilemem artık boşuna demiyorum fermuari çek diyeAbowwwwo zaman yandı desene
Sağol canımAfiyet olsun canım
Geçmişi bitirdim bende bitdimtelefon başımı ağrıtıyor kuzumya fazla bakamıyorum
Arada mola veriyorum
ne zmaman gelsem geçmiş biriktirmişsiniz. Yetişemiyorum
Gözümüz korkmuşsa
15 aylık oldu canımKaç aylık oldu abla
Aynen valla hep söyleniyorum geçen de girmişler odaya babalarıyla birlikte bi pat küt bagirismalar ne bu evi yikicaksiniz dedim bakmayınca da bakmıyor diyorsun diyor böyle mi bakılır dedim
Yok ya Ayşe ablam 1 alsa 4 veriyor maşallah
Senle ben aynı kişi miyiz yoğsam yohBiz birbirimiziniz aslında
Yetişme sen boşver canım4 kilom kaldı ona yetişmeme
Sen ne zaman çekersen bende o zaman çekerim ruh ikizimsuBen bilemem artık boşuna demiyorum fermuari çek diye
Ha gayret4 kilom kaldı ona yetişmeme
Ben başladım sen de başlaSen ne zaman çekersen bende o zaman çekerim ruh ikizimsu
Keşke hepimiz çeksekte yemesek çokBen bilemem artık boşuna demiyorum fermuari çek diye
Senle ben aynı kişi miyiz yoğsam yoh
Ben başladım sen de başlaSen ne zaman çekersen bende o zaman çekerim ruh ikizimsu
İkizimsuSen ne zaman çekersen bende o zaman çekerim ruh ikizimsu
Maşallah büyümüş o da paşaSağol canımnapalim boş kalınca yazıyoruz
15 aylık oldu canımay senin eş aynı benimki gibi gürültü yapınca baktı zannediyor ay bakalım hemen alıp hemen vermekte süreklilik oldu bende korumaya kararlıyım bu sefer inşaallah
Diyorum iste bi doktora gidelim ağızlarımızı küçültelim diyeKeşke hepimiz çeksekte yemesek çok
Maşallah canım Rabbim sağlık versin buyuyene kadar bizde sıkalim disimizi az kaldıMaşallah büyümüş o da paşabenim bücür de 17 aylık olacak ayın 18 de
Ağzını kucultecegine midemi kucultmenin yolunu bulDiyorum iste bi doktora gidelim ağızlarımızı küçültelim diye
Evet canım başladık bugün 21 gün programıKızlar şimdi biz bu mekikle suatmidir nedir ondanmi yapıyoruz günlük şimdi bugün 30ar tane yapicaz öylemi benim adımlarında 5500 olmuş onu 10000 tamamlamaya calisicam telefon yanımda olursa tabi
Galiba ben senin ikizinim hastanede karışıklık olmuş annene erkek bebek vermişlerSenle ben aynı kişi miyiz yoğsam yoh
Yetişme sen boşver canım
Ha gayret
Allahım sen görüyorsunBen başladım sen de başla
Allahım sen görüyorsunBen başladım sen de başla
Çok nostaljik insanımİkizimsu
Ben buldum Ahmet Apa nın grubuyla yitik şifa ya başlıyorum tekrar 16 şubatta insaAllahAğzını kucultecegine midemi kucultmenin yolunu bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?