• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım 🤗

Geçmişi bitirdim bende bitdim 😁 telefon başımı ağrıtıyor kuzumya fazla bakamıyorum
Arada mola veriyorum 🙈😅🤭

ne zmaman gelsem geçmiş biriktirmişsiniz. Yetişemiyorum🤭😅

😆😆😆

Gözümüz korkmuşsa 😩
Sağol canım 😘 napalim boş kalınca yazıyoruz 😂
Kaç aylık oldu abla

Aynen valla hep söyleniyorum geçen de girmişler odaya babalarıyla birlikte bi pat küt bagirismalar ne bu evi yikicaksiniz dedim bakmayınca da bakmıyor diyorsun diyor böyle mi bakılır dedim 🤣

Yok ya Ayşe ablam 1 alsa 4 veriyor maşallah
15 aylık oldu canım 🥰 ay senin eş aynı benimki gibi gürültü yapınca baktı zannediyor 😂 ay bakalım hemen alıp hemen vermekte süreklilik oldu bende korumaya kararlıyım bu sefer inşaallah 🤲🏻

Sağol canım 😘 napalim boş kalınca yazıyoruz 😂

15 aylık oldu canım 🥰 ay senin eş aynı benimki gibi gürültü yapınca baktı zannediyor 😂 ay bakalım hemen alıp hemen vermekte süreklilik oldu bende korumaya kararlıyım bu sefer inşaallah 🤲🏻
Maşallah büyümüş o da paşa 💙benim bücür de 17 aylık olacak ayın 18 de 💙

Kızlar şimdi biz bu mekikle suatmidir nedir ondanmi yapıyoruz günlük şimdi bugün 30ar tane yapicaz öylemi benim adımlarında 5500 olmuş onu 10000 tamamlamaya calisicam telefon yanımda olursa tabi😂😂
Evet canım başladık bugün 21 gün programı🥰

Senle ben aynı kişi miyiz yoğsam yoh:eek:
Galiba ben senin ikizinim hastanede karışıklık olmuş annene erkek bebek vermişler 😂😂😂
Yetişme sen boşver canım 😂
🤲🏻🤲🏻🤲🏻😂😂😂
😑😑😑
Ben başladım sen de başla 🤐😝
Allahım sen görüyorsun 😂😂
Ben başladım sen de başla 🤐
Allahım sen görüyorsun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Çok nostaljik insanım 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back