- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #1.001
Kem gözler değdi bize
Bacimsu askimsuya baka baka kararmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kem gözler değdi bize
Bacimsu askimsuya baka baka kararmış
Benim dememe gerek kalmiyor kız oğlu ben seviyorum bırak diyorBenim kv iyi ya ben kimseden lafımı esirgemem yapacak yeri gelince hersyi
Benimde oğlan babaci oh iyi oluyorBen de aynıyım kız napim bi de benim kizlar acayip babacı bir gör sen babaları yedirsin icirsin yıkasın istiyorlar
Benimki de osmansuBenimki de yakupsu
Benimki hiç birşey yapmaz annesi ogretmemis hiç bir şey gerçi kadın kendi yapmıyor ki inada öğretsinHe o kadar ben izin vermem canım arada iş başına geçecek bak sabah ben evi toparladım benim eş kahvaltıyı hazırladı herşeye yetemiyorum artık. Bırak sağlık gitti mi anlıyor insan.
Benimki de yakupsu
Osmansu mu ahahahaBenimki de osmansu
O hep üstümuzde zatenKem gözler değdi bize
İyi yapıyor boşverBenim dememe gerek kalmiyor kız oğlu ben seviyorum bırak diyor
İşte sen öğret kız çocuklarına ev işi gelinler dua etsinBenimki hiç birşey yapmaz annesi ogretmemis hiç bir şey gerçi kadın kendi yapmıyor ki inada öğretsin
İyi oluyor oh olsunBen de aynıyım kız napim bi de benim kizlar acayip babacı bir gör sen babaları yedirsin icirsin yıkasın istiyorlar
Benimki de osmansu
Alemsiniz kızlar
Gülme kız kocam görmesinOsmansu mu ahahaha
Gözlerini bizden alamıyorlar oyyyhhhhh👁👁O hep üstümuzde zaten
İyi yapıyor boşver
Elem tere fiş kem gözlere şişO hep üstümuzde zaten
İyi yapıyor boşver
Diyorum zaten eşime sana çekmesin oğlumda ben ona her işi igreticem diyorum öğretirsin izin vermem diyor bak ve gör dedimİşte sen öğret kız çocuklarına ev işi gelinler dua etsin
Ben de ters tepti bacımsu cokta sey yapma ya çocuğu takıntılıİşte sen öğret kız çocuklarına ev işi gelinler dua etsin
Gecmisimize sövecekAy çok güldüm ablam gelince bizi çiğ çiğ yicek
Aaa niye vermiyormuş izinElem tere fiş kem gözlere şiş
Diyorum zaten eşime sana çekmesin oğlumda ben ona her işi igreticem diyorum öğretirsin izin vermem diyor bak ve gör dedim
Kendi gibi olmasını istiyor galiba ama nah olur yanında diyorum oğul sen babana çekme diye neyim varmış diyorAaa niye vermiyormuş izin
Neyin yok ki deseydinKendi gibi olmasını istiyor galiba ama nah olur yanında diyorum oğul sen babana çekme diye neyim varmış diyor
Detaya girersem sonu kötü biter laf atıyorum sadeceeNeyin yok ki deseydin