• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam tamam inandım 😂🤣

İyiki yoksun yoksa kadının yemesine izin vermezdin🤣

Şok olmuştum bu an senle ben sade yapamayız 🤣

Peşinde dolandikca acıkıyorum ve yiyorum tabiki de🤣🤣
Vermezdim tabi :KK62::KK62::KK62::KK62:cıslar çok masada 🙈

Benimki de öyle mutfak ve banyo kapıları açılınca birde dış kapı valla hemen arkamda beliriyor 😂
Sıpaların bilmediği şey yok babasının arkasından ağladı dedim götür erkek erkeğe takılın yemedi tabiki adam🤣🤣

Tamam tamam inandım 😂🤣

İyiki yoksun yoksa kadının yemesine izin vermezdin🤣

Şok olmuştum bu an senle ben sade yapamayız 🤣

Peşinde dolandikca acıkıyorum ve yiyorum tabiki de🤣🤣
Yani ben sade ekmek bile yemem içine hiç bisey yoksa zeytin koyar onu yerim😂 normalde tam tersi olurdu ama🙈

Sıpaların bilmediği şey yok babasının arkasından ağladı dedim götür erkek erkeğe takılın yemedi tabiki adam🤣🤣
Benimki de yürümesini bekliyor şimdilik tutunup gidiyor daha kendisine güveni yok 🙊

11 Şubat menü,
Eki Görüntüle 3005155
Akşam 5/6 ızgara kanat salata bir bardak kola🙄
1,5 litre su. E Elif_Eylul .
Afiyet olsun canım 🤗
Geçmişi bitirdim bende bitdim 😁 telefon başımı ağrıtıyor kuzumya fazla bakamıyorum
Arada mola veriyorum 🙈😅🤭
Geçmişten çıktı geleceğe dönemiyor🤣🤣🤣
ne zmaman gelsem geçmiş biriktirmişsiniz. Yetişemiyorum🤭😅
Gelemiyor ki bi türlü hiç bu gün de göremedim hep geçmişte nostalji seviyorsa demek ki🙈
😆😆😆
C Chikolata_gozlum gelmiş 😊 herkes maça şaşırıyor yaw🤣
Gözümüz korkmuşsa 😩

Benimki de yürümesini bekliyor şimdilik tutunup gidiyor daha kendisine güveni yok 🙊
Kaç aylık oldu abla
Onlar için bebek bakımı iki agucuk bir gugucuk bir de ucundan hoppala tamam 🤣
Aynen valla hep söyleniyorum geçen de girmişler odaya babalarıyla birlikte bi pat küt bagirismalar ne bu evi yikicaksiniz dedim bakmayınca da bakmıyor diyorsun diyor böyle mi bakılır dedim 🤣
Ayşe ablan geçen hafta çok gömdü artık yok öyle 🙊🙈🙈😂
Yok ya Ayşe ablam 1 alsa 4 veriyor maşallah

Afiyet olsun canım 🤗

Geçmişi bitirdim bende bitdim 😁 telefon başımı ağrıtıyor kuzumya fazla bakamıyorum
Arada mola veriyorum 🙈😅🤭

ne zmaman gelsem geçmiş biriktirmişsiniz. Yetişemiyorum🤭😅

😆😆😆

Gözümüz korkmuşsa 😩
Ay öyle cidden insanın başı boynu ağrıyor hemen😕 o yüzden aradayokla sayfayı 🙈 korkmayın ya🤐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back