- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
C Chikolata_gozlum gelmiş herkes maça şaşırıyor yaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bizimki de aynıOyuncak sepeti için ağlıyor veriyorum sadece sepeti dökmek zevk veriyor beyefendiye sonra kayboluyor ortadan
Tamam tamam inandım
İyiki yoksun yoksa kadının yemesine izin vermezdinBir ben yokmuşum
Şok olmuştum bu an senle ben sade yapamayızAhahaha yanlış yazmışım
Peşinde dolandikca acıkıyorum ve yiyorum tabiki deKız bebenin pesine iyi zayıflarsın
Vermezdim tabi cıslar çok masadaTamam tamam inandım
İyiki yoksun yoksa kadının yemesine izin vermezdin
Şok olmuştum bu an senle ben sade yapamayız
Peşinde dolandikca acıkıyorum ve yiyorum tabiki de
Sıpaların bilmediği şey yok babasının arkasından ağladı dedim götür erkek erkeğe takılın yemedi tabiki adamBenimki de öyle mutfak ve banyo kapıları açılınca birde dış kapı valla hemen arkamda beliriyor
Yani ben sade ekmek bile yemem içine hiç bisey yoksa zeytin koyar onu yerim normalde tam tersi olurdu amaTamam tamam inandım
İyiki yoksun yoksa kadının yemesine izin vermezdin
Şok olmuştum bu an senle ben sade yapamayız
Peşinde dolandikca acıkıyorum ve yiyorum tabiki de
Allahım Ayşe ablanın azminin %20 sini bana ver aminVermezdim tabi cıslar çok masada
Benimki de yürümesini bekliyor şimdilik tutunup gidiyor daha kendisine güveni yokSıpaların bilmediği şey yok babasının arkasından ağladı dedim götür erkek erkeğe takılın yemedi tabiki adam
Onlar için bebek bakımı iki agucuk bir gugucuk bir de ucundan hoppala tamamSıpaların bilmediği şey yok babasının arkasından ağladı dedim götür erkek erkeğe takılın yemedi tabiki adam
Ayşe ablan geçen hafta çok gömdü artık yok öyleAllahım Ayşe ablanın azminin %20 sini bana ver amin
Bak nasılda biliyorumYani ben sade ekmek bile yemem içine hiç bisey yoksa zeytin koyar onu yerim normalde tam tersi olurdu ama
Ağladı mi anneyeOnlar için bebek bakımı iki agucuk bir gugucuk bir de ucundan hoppala tamam
Sen bensin ben senim çünküm bacımsu ❤Bak nasılda biliyorum
Valla he aynen öyleAğladı mi anneye
Buldular birbirlerini ruh ikizleri siziSen bensin ben senim çünküm bacımsu ❤
O yüzden ben naptiysam onu yapıyorBuldular birbirlerini ruh ikizleri sizi
Afiyet olsun canım11 Şubat menü,
Eki Görüntüle 3005155
Akşam 5/6 ızgara kanat salata bir bardak kola
1,5 litre su. E Elif_Eylul .
Geçmişi bitirdim bende bitdim telefon başımı ağrıtıyor kuzumya fazla bakamıyorumC Chikolata_gozlum kayboldun kuzu
ne zmaman gelsem geçmiş biriktirmişsiniz. YetişemiyorumGeçmişten çıktı geleceğe dönemiyor
Gelemiyor ki bi türlü hiç bu gün de göremedim hep geçmişte nostalji seviyorsa demek ki
Gözümüz korkmuşsaC Chikolata_gozlum gelmiş herkes maça şaşırıyor yaw
Kaç aylık oldu ablaBenimki de yürümesini bekliyor şimdilik tutunup gidiyor daha kendisine güveni yok
Aynen valla hep söyleniyorum geçen de girmişler odaya babalarıyla birlikte bi pat küt bagirismalar ne bu evi yikicaksiniz dedim bakmayınca da bakmıyor diyorsun diyor böyle mi bakılır dedimOnlar için bebek bakımı iki agucuk bir gugucuk bir de ucundan hoppala tamam
Yok ya Ayşe ablam 1 alsa 4 veriyor maşallahAyşe ablan geçen hafta çok gömdü artık yok öyle
Abowwww o zaman yandı deseneO yüzden ben naptiysam onu yapıyor
Ay öyle cidden insanın başı boynu ağrıyor hemen o yüzden aradayokla sayfayı korkmayın yaAfiyet olsun canım
Geçmişi bitirdim bende bitdim telefon başımı ağrıtıyor kuzumya fazla bakamıyorum
Arada mola veriyorum
ne zmaman gelsem geçmiş biriktirmişsiniz. Yetişemiyorum
Gözümüz korkmuşsa