- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.821
Tekrar markete gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunSırtım kopaayii
Walk walkTekrar markete gidiyorum
Akşama az kaldıUykulu çooook uykum var
Bnde akşam yemegını hazırladım yenı evı sılıp süpürecem ondan önce tabı bı 30 dk evam var benı bekleyen dün aşkı memnu eşliginde yaptımEvi süpürdüm sildim şimdi de ara verdim
Sen ne seviyon? Şimdi kimin dediğini alayım. Kokoreçi kim yemiyordu onun dediğini alcam
Aşure bitti miSırtım kopaayii
Oh oh ne güzelAkşama az kaldı
Bnde akşam yemegını hazırladım yenı evı sılıp süpürecem ondan önce tabı bı 30 dk evam var benı bekleyen dün aşkı memnu eşliginde yaptım
Sagol canımGeçmiş olsun
Walk walk
Bugdayını kaynattım bakliyatları da hasladım simdi ekleye ekleye gitmesi kaldıAşure bitti mi
Kolay gelsin canım Allah kabul etsinSagol canım
Bugdayını kaynattım bakliyatları da hasladım simdi ekleye ekleye gitmesi kaldı
Allah kabul etsinSagol canım
Bugdayını kaynattım bakliyatları da hasladım simdi ekleye ekleye gitmesi kaldı
O niyetle binme tartıya canim pozitif ol stres kiloda büyük etkenKızlar cuma tartısı stresine girdim. geçen hafta tartilmicam diye yemin ettim 1 haftadır tartinin etrafında dönüyorum .1 haftadır diyeti hiç bozmadım. Eğer tartıda eksi göremezsem kırbacını kapan gelsin
Gittiler mi
Evet canim anca toparladimGittiler mi
O niyetle binme tartıya canim pozitif ol stres kiloda büyük etken
Hayır atmazsin çünkü Mehmet efendiye 5 çeker bencede çok güzel a101 in kahvesi biminkide hiç güzel değil kakao gibi onlarAlıp denicem inşallah geri kalanını atmam
Mehmetefendiyemi 5 çekerHayır atmazsin çünkü Mehmet efendiye 5 çeker bencede çok güzel a101 in kahvesi biminkide hiç güzel değil kakao gibi onlar