- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.841
EvettttttMehmetefendiyemi 5 çeker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvettttttMehmetefendiyemi 5 çeker
Kahve bağımlısı olarak mehmetefendinin üstüne kahve tanımamEvetttttt
HoşgeldinGünaydın Kendimi tanıtayım kısaca;
11 ay önce doğum yaptım. Ilk dr kontrolünde kilom 63 çıkmıştı ama kış günü ayağımda koca harley çizmelerle tartılmıştım, bence 60 kilo ile hamile kaldım yani 83 ile doğuma girdim. 20 kilodan fazla kilo aldım ki 63 bile benim için fazlaydı zaten. Lohusayken 15 kilo gitti ve uzun bir süre 68 kilo da kaldım. Bebeğim 6 aylik oldugunda kilo vermeye çabaladım, yapamadım. Hep bozdum ancak bir ayda bir kilo verdim. Diyetisyen kontrolünde vermeye karar verdim ve 3 ayda 10 kilo verdim, 57 kg ile süreci bitirdim Kontrol bitince biraz boşladım ve kendimi hep güncel tutmak için burdayım
Boy:157 cm
Kilo: 57.9
Hedef kilo:51
Medenî durum:Evli
Meslek:Memur
Çocuk:1
Hihihihiji tamam
Darısı başımaGeçen hafta perşembeye göre 1 kiloeksideyim şuan kaptanım hakkat turnayı gözünden vurdum bide 69 u aşmamış görmek kendimi çok mutlu mesut oldum sevindirikliklerdeyim
mehmet abime laf ettirmemMehmetefendiyemi 5 çeker
bende ondan başkasını içemiyorumKahve bağımlısı olarak mehmetefendinin üstüne kahve tanımam
Yaaa zenginlikmi bilemem ama ben ne denediysem birtürlü icemedim çöpe attimHoşgeldin
Darısı başıma
mehmet abime laf ettirmem
bende ondan başkasını içemiyorum
zenginlik bu olsa gerek
Bende başka yerde yapılınca diğerleri çok zor içiyorumYaaa zenginlikmi bilemem ama ben ne denediysem birtürlü icemedim çöpe attim
Ahaa bu ben kokuyor sankiBende başka yerde yapılınca diğerleri çok zor içiyorum
Benimde anca bitti işimSelam kızlar bugün giremedim
Sanırım herkesin işi vardı bugün çok konuşmamışsınız
Evet bana nasıl anlıyosun diyolar ben bir ara sadece bakır cezveden içiyordum o zaman çeliktemi bakırdamı pişiyır o bile anlaşılıyorAhaa bu ben kokuyor sanki
Misafirlerin yenimi gittiBenimde anca bitti işim
ISyerinde kahveyi degistirdim birkere patron demisti hatta filiz hanim kahveyimi degistirdinizEvet bana nasıl anlıyosun diyolar ben bir ara sadece bakır cezveden içiyordum o zaman çeliktemi bakırdamı pişiyır o bile anlaşılıyor
4bucukta canimMisafirlerin yenimi gitti
Bn bazen Eminönü’ndeki yerinden alıyorum artık eskisi gibi değil çok kavuruyorlar acı oluyor Bn sade içiyorumKahve bağımlısı olarak mehmetefendinin üstüne kahve tanımam
Kaptanın misafiri vardı o olmayıncaSelam kızlar bugün giremedim
Sanırım herkesin işi vardı bugün çok konuşmamışsınız
Ozaman paket al ben açık pek sevmem,annem şenözden aliyor bana getiriyor ben arkadasa veriyorum o kahve kokuyorBn bazen Eminönü’ndeki yerinden alıyorum artık eskisi gibi değil çok kavuruyorlar acı oluyor Bn sade içiyorum
Sessiz kalmiş buralarKaptanın misafiri vardı o olmayınca
Kız aynı ya kahve dünyasıda güzelOzaman paket al ben açık pek sevmem,annem şenözden aliyor bana getiriyor ben arkadasa veriyorum o kahve kokuyor
Hadibee aynıymışKız aynı ya kahve dünyasıda güzel