• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yarın wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimi fotoğraflı olarak paylaşmanızı rica ediyorum🤗

Cuma ödül hakkınızı tartı sonrası kullanabilirsiniz

Ayrıca listeden çıkmak isteyen devam etmek istemeyen kilosunla birlikte not düşerse sevinirim,

Herkese bol eksiler❤

Pandora27 Pandora27
B BitterCikilata
K Klassklasik
tulay283300 tulay283300
M MissHayaLet
badem000 badem000
kittenlove kittenlove
G Gokyuzu_kadar
C _CikiLeta
@ozlemblc
aminebusra aminebusra
Kahkullu Kahkullu
M Mavi Menekse
@Li_zigi
Aamine Aamine
memurhanim memurhanim
Sem2024 Sem2024
E English_teacherrr
misophonia_ misophonia_

Günaydın 😊 Kendimi tanıtayım kısaca;
11 ay önce doğum yaptım. Ilk dr kontrolünde kilom 63 çıkmıştı ama kış günü ayağımda koca harley çizmelerle tartılmıştım, bence 60 kilo ile hamile kaldım yani 😉 83 ile doğuma girdim. 20 kilodan fazla kilo aldım ki 63 bile benim için fazlaydı zaten. Lohusayken 15 kilo gitti ve uzun bir süre 68 kilo da kaldım. Bebeğim 6 aylik oldugunda kilo vermeye çabaladım, yapamadım. Hep bozdum ancak bir ayda bir kilo verdim. 😑 Diyetisyen kontrolünde vermeye karar verdim ve 3 ayda 10 kilo verdim, 57 kg ile süreci bitirdim 😊 Kontrol bitince biraz boşladım ve kendimi hep güncel tutmak için burdayım 🤗

Boy:157 cm
Kilo: 57.9
Hedef kilo:51
Medenî durum:Evli
Meslek:Memur
Çocuk:1
Hoşgeldin❤️❤️❤️❤️
Hihihihiji tamam :KK53::KK53:

sly-sneaky.gif
🤣🤣🤣🤣🤣
Geçen hafta perşembeye göre 1 kiloeksideyim şuan kaptanım hakkat turnayı gözünden vurdum bide 69 u aşmamış görmek kendimi çok mutlu mesut oldum 😁sevindirikliklerdeyim 🤣🤣
Darısı başıma🙃
Mehmetefendiyemi 5 çeker :işsiz:
mehmet abime laf ettirmem 🤣🤣🤣🤣
Kahve bağımlısı olarak mehmetefendinin üstüne kahve tanımam:işsiz:
bende ondan başkasını içemiyorum
zenginlik bu olsa gerek 🤑🤑🤑🤑

Hoşgeldin❤️❤️❤️❤️

🤣🤣🤣🤣🤣

Darısı başıma🙃

mehmet abime laf ettirmem 🤣🤣🤣🤣

bende ondan başkasını içemiyorum
zenginlik bu olsa gerek 🤑🤑🤑🤑
Yaaa zenginlikmi bilemem ama ben ne denediysem birtürlü icemedim çöpe attim😑

Evet bana nasıl anlıyosun diyolar ben bir ara sadece bakır cezveden içiyordum o zaman çeliktemi bakırdamı pişiyır o bile anlaşılıyor
ISyerinde kahveyi degistirdim birkere patron demisti hatta filiz hanim kahveyimi degistirdiniz🤣

Kahve bağımlısı olarak mehmetefendinin üstüne kahve tanımam:işsiz:
Bn bazen Eminönü’ndeki yerinden alıyorum artık eskisi gibi değil çok kavuruyorlar acı oluyor Bn sade içiyorum

Bn bazen Eminönü’ndeki yerinden alıyorum artık eskisi gibi değil çok kavuruyorlar acı oluyor Bn sade içiyorum
Ozaman paket al ben açık pek sevmem,annem şenözden aliyor bana getiriyor ben arkadasa veriyorum o kahve kokuyor

E Elif_Eylul
11:00 2 yumurta 🍳 2 dilim peynir salatalık 1 çiğköfte lavaşı
14:00 4 ceviz 3 yk yoğurt 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
16:00 10 fındık 1 bardak ayran 2 dilim muz kızdan 😝
18:00 bol salata 4 köfte
Çiko yok 🫣

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back