- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.781
Oynuyoz sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oynuyoz sen
Salamam üzülür ağlar peşimdenSal gitsin
Pesine götürr sendeSalamam üzülür ağlar peşimden
Günaydın canımGünaydınlar efenim herkese mutlu bir sabah öğle akşam gece diliyorum
Güle git canım güzel bir tatil olsun senin için inşallahGünaydın herkese yola çıktık kahvaltı için durduk bi benim sınav başladı
İyi canım bebe uyutuyorum sen ne yapıyorsunNe yapıyorsunuz bea
Bende şimdi başladım bakalım1 saattir kızı sallıyorum indirince uyanıyor. O 1saatte işlerim bitmişti
Günaydınlar efenim herkese mutlu bir sabah öğle akşam gece diliyorum
Günaydın herkese yola çıktık kahvaltı için durduk bi benim sınav başladı
GünaydınNe yapıyorsunuz bea
Kolay geleBende şimdi başladım bakalım
Ayağıma bağlimPesine götürr sende
Tüm vücut dun 12 dk karin egzersizi 18 dk günden güne dakikası ve hareketleri değişiyorCanım bunları yazıyorsun ya mesela kaç dk karın egzersizi benim için önemli olan dk çünkü ona göre puanlama yapıyorum lütfen sporlarda belirt
Yok kucagına bagla yerde mi sürünsün cocukAyağıma bağlim
Zaten sürünüyor tüm gün kafasını vurdu yine sandalyeye Gazi olduYok kucagına bagla yerde mi sürünsün cocuk
Hayir canım masayi cekmeyi unuttum eylülle ne yedim ictim anlamadimMisafirler gitti mi E Elif_Eylul
Dr gitmezsin artık kaldı yarınaHayir canım masayi cekmeyi unuttum eylülle ne yedim ictim anlamadim
Kızı aradim sor dr. Bakip yazarsa ilac aldırırım burdan olmadi yarına giderimDr gitmezsin artık kaldı yarına
Ben kimildamiyorum çok sıcak çünkü böyle bir ruh hali içindeyimOynuyoz sen
İyiyim kuzum kız bu bebeler hiç uyumuyor ya.hava da sıcak vallahi ne oyun oynayacağımı şaşırdım artıkİyi canım bebe uyutuyorum sen ne yapıyorsun
Günaydın abla yogunsun galibaGünaydın
Misafirim var canimBen kimildamiyorum çok sıcak çünkü böyle bir ruh hali içindeyim
İyiyim kuzum kız bu bebeler hiç uyumuyor ya.hava da sıcak vallahi ne oyun oynayacağımı şaşırdım artık
Günaydın abla yogunsun galiba
Kız bizde cidden oynamıyoz herhaldeBen kimildamiyorum çok sıcak çünkü böyle bir ruh hali içindeyim
İyiyim kuzum kız bu bebeler hiç uyumuyor ya.hava da sıcak vallahi ne oyun oynayacağımı şaşırdım artık
Günaydın abla yogunsun galiba