- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.801
YaaaZaten sürünüyor tüm gün kafasını vurdu yine sandalyeye Gazi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaZaten sürünüyor tüm gün kafasını vurdu yine sandalyeye Gazi oldu
Uykulu çooook uykum varHeyoo nasılsınız
Bugün nedense ben de bir miymintiyim uykumda olmaması lazım her yerde Sürünüyorum resmen ennerjim. Sıfır ötesi yani okadarUykulu çooook uykum var
Evi süpürdüm sildim şimdi de ara verdimHeyoo nasılsınız
Bugün nedense ben de bir miymintiyim uykumda olmaması lazım her yerde Sürünüyorum resmen ennerjim. Sıfır ötesi yani okadar
Alıp denicem inşallah geri kalanını atmamEvet canım mehmet efendi cok meshur ama ben ondan almıyorum benim hosuma gitmiyor keyfe türk var ondan alıyorum a101 malı ucuz fakirin damak tadı bile ucuz
Mıymışıklar siziAynen bende
Ben çokta sevmiyorum türk kahvesini yaAlıp denicem inşallah geri kalanını atmam
Sıcak çarptı galiba acaip sıcakyaa öyle böyle değilMıymışıklar sizi
Sen ne seviyon? Şimdi kimin dediğini alayım. Kokoreçi kim yemiyordu onun dediğini alcamBen çokta sevmiyorum türk kahvesini ya
Bizde de esmese çekilecek gibi değilSıcak çarptı galiba acaip sıcakyaa öyle böyle değil
Ben sütlü Nescafe içerimSen ne seviyon? Şimdi kimin dediğini alayım. Kokoreçi kim yemiyordu onun dediğini alcam
Ya kış gelince yaz gelsin diyorum yaz gelince kış gelsin iyiki mevsimlerin dili yok söverlerdi beniBizde de esmese çekilecek gibi değil
Ben sütlü Nescafe içerim
Hepimiz aynıyız kışın benim evde sorun yokta yazın çekilecek gibi değil ama en çok Eylül ya da Nisan ayı iyi benim içinYa kış gelince yaz gelsin diyorum yaz gelince kış gelsin iyiki mevsimlerin dili yok söverlerdi beni
Bennnn SevmimSen ne seviyon? Şimdi kimin dediğini alayım. Kokoreçi kim yemiyordu onun dediğini alcam
Bn sade Sevim kahve suBen sütlü Nescafe içerim
Bizim ev serin ama dışarısıHer yerimden terler akıyor