- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.761
Beraberr olsun canımAfiyet olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beraberr olsun canımAfiyet olsun canım
Günaydın canım
Koş koş
Ooo ne güzel gözüktü öyle afiyet olsunToplasın gelin kayfe icelim kııızz Eki Görüntüle 3111276
Beraber olsun
Ooo ne güzel gözüktü öyle afiyet olsun
Kız sevmemki ben ama güzel görünüyor sağolasınBeraber olsun
Türk kahvesi sade böyle değişik dibek falan var ama ben uyusamadım onlarlaKız sevmemki ben ama güzel görünüyor sağolasın
En güzel kayfe hangisi alıp bendemi içsem acaba epeydir denemedim
Mehmet efendimi ne vardı o iyimi acaba yalnış yazmadım umarım. Geçen gprdüm marketdeTürk kahvesi sade böyle değişik dibek falan var ama ben uyusamadım onlarla
Daha dün aldım bnde Mehmet efendıden beyfendıdenMehmet efendimi ne vardı o iyimi acaba yalnış yazmadım umarım. Geçen gprdüm marketde
Evet canım mehmet efendi cok meshur ama ben ondan almıyorum benim hosuma gitmiyor keyfe türk var ondan alıyorum a101 malı ucuz fakirin damak tadı bile ucuzMehmet efendimi ne vardı o iyimi acaba yalnış yazmadım umarım. Geçen gprdüm marketde
Kendi kısıtlarsan daha cok yersin kısıtlamadan az yemeye bakGünaydın herkese yola çıktık kahvaltı için durduk bi benim sınav başladı
Hayırlı yolculuklarGünaydın herkese yola çıktık kahvaltı için durduk bi benim sınav başladı
sok dilini içeriye
Hee sormaNe cok yiyonuz öyle
Sokmam kisok dilini içeriye
Hee sorma
Evaya başlarken ben
Oynuyoz senNe yapıyorsunuz bea
Sal gitsin1 saattir kızı sallıyorum indirince uyanıyor. O 1saatte işlerim bitmişti