• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IMG_20220811_094637.jpg

createdby-anthony-likes2-blowing-raspberry.gif
B BitterCikilata

KızLar ben pazartesi başladım ama burayla devam edemeyeceğim. Çünkü vaktim kalmıyor. Çocukları yüzmeye götür voleybola götür pianoya götür.yollarda kalıyorum. O yüzden siz hepiniz çok emek veriyorsunuz maşallah. Kendim diyetisyenle birlikte devam edeceğim inşallah. Çok teşekkür ederim.m

KızLar ben pazartesi başladım ama burayla devam edemeyeceğim. Çünkü vaktim kalmıyor. Çocukları yüzmeye götür voleybola götür pianoya götür.yollarda kalıyorum. O yüzden siz hepiniz çok emek veriyorsunuz maşallah. Kendim diyetisyenle birlikte devam edeceğim inşallah. Çok teşekkür ederim.m
Tamamdir kendine iyi bak

Hayırlısı olsun canım güle güle 🌺

10 agustos menum
Sabah haşlanmış yumurta 2 yesil zeytin 1 dilim kaşar peyniri
Ara yesil cay bir avuc kadar padem ve ceviz
Aksam haşlanmış kemikli et salata
2 ltre su
30 mekik 7004 adım karin egzersizi ve Rum vücut egzersizi
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Canım bunları yazıyorsun ya mesela kaç dk karın egzersizi benim için önemli olan dk çünkü ona göre puanlama yapıyorum lütfen sporlarda belirt bunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back