• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın 😊 Kendimi tanıtayım kısaca;
11 ay önce doğum yaptım. Ilk dr kontrolünde kilom 63 çıkmıştı ama kış günü ayağımda koca harley çizmelerle tartılmıştım, bence 60 kilo ile hamile kaldım yani 😉 83 ile doğuma girdim. 20 kilodan fazla kilo aldım ki 63 bile benim için fazlaydı zaten. Lohusayken 15 kilo gitti ve uzun bir süre 68 kilo da kaldım. Bebeğim 6 aylik oldugunda kilo vermeye çabaladım, yapamadım. Hep bozdum ancak bir ayda bir kilo verdim. 😑 Diyetisyen kontrolünde vermeye karar verdim ve 3 ayda 10 kilo verdim, 57 kg ile süreci bitirdim 😊 Kontrol bitince biraz boşladım ve kendimi hep güncel tutmak için burdayım 🤗

Boy:157 cm
Kilo: 57.9
Hedef kilo:51
Medenî durum:Evli
Meslek:Memur
Çocuk:1
Aramıza hoşgeldin canım 🌺

Nasılsıniz kızlar burasıda yağmurlu hatta afat tan uyarı geldi sel olabilir fırtına çıkabilir değişik bir hava var güneş var şakır şakır yağmur yağıyor korkutucu Allah beterinden korusun 😟
Yağmur yok burada hava bulutlu gibi yağsa da rahat etsem 😑

Bu günkü menümüde paylaşayım ben çünkü planımı yaptım yarına bakalım kaç olacağım 😛 E Elif_Eylul
Sabah kavurmalı yumurta sadece
Askamda hindi konserve sadece bu kadar yiyeceğim cezaliyim 😁 cumaya Allah kerim
Hindi konserve nasıl bişi

Tamam öyle yaparım🤭

Balık konserveleri varya ton balığı işte onlar pahalilaninca hindi çıkarmışlar şimdide daha ucuz 🤣🤣 çokta güzel ben beğendim
Hee afiyet olsun 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back