Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek zıbınla mı tutuyorlar
Tecrübe edip inşallah öğrenir

Ben Nutella lafı gelişi dedim yoksa Torku alırdım bir zamanlar ama cok yedşgim icin eve sokmuyorum

Bencede ya Torku dan sonra Nutella sarmıyor tadıbu hangi markanınmıs hic görmedim sanki
Abdurrahman tatlıcı tadıbu
İçerik temizmiş ve çık güzel diye bana da çok övdüler nasip olmadı evdeki bitter bitsin onu alcam
Migros’ta filan var

Kahvaltılar yapıldimı herkes burda sabah sabah
Yoooo ders calısmaya oturdum direk
Valla sözde ediyor ama atlet çorap hiç giydiğini görmedim söyledim ama sıcak diyor dedim ona herşey gaz olacak
Simdikiler öyle vala pazar esin arkadasına gittim o da atlet yok corap yok bebek durmuyor durmuyor diyolar bildigin gaz sancısı var benim yiğenim kolikti ordan biliyorum sen dedim böyle corapsız dolasma yok ya cok sıcak diyor vantilatör karsısında oturuyor

Abdurrahman tatlıcı tadıbu
İçerik temizmiş ve çık güzel diye bana da çok övdüler nasip olmadı evdeki bitter bitsin onu alcam
Migros’ta filan var
Bakmak lazım merak ettim

Neee şaşkın daha canı ne onun

Yok canım gazdan yapıyor oğlum beni çok uğraştırdı gaz muhabbetine uyku uyumuyordu 8 aya kadar.

Yok canım gazdan yapıyor oğlum beni çok uğraştırdı gaz muhabbetine uyku uyumuyordu 8 aya kadar.
Bence de gazdan cocugu yatırdım ayaklarını ileri geri yapalım dedim ayaklarını bırakmıyorsa gazı vardır bırakmıyor o da ama sürekli meme sokuyor agzına her vızıldıgında dedim bak saat tut midesi büyür yazık değil mi cocuga ben iyi gibi görünce bıraktım çıktım benden sonra esini nöbetten cagırmıs cocuk durmuyor diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…