- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #93.681
Tek zıbınla mı tutuyorlarÖyle ilkinde illa o tecrubesizligi yaşayacak bazı insanlar yaşamadan anlamıyor ne yazikkiçocuk gittiğim zaman alt giydirmiyorlardi dedim napiyonuz üşür yelden bebekler kat kat giydir demiyoruz zaten de tek kat normal elleri ayakları buz olmadığı sürece.
Abdurrahman tatlıcı tadıbuBen Nutella lafı gelişi dedim yoksa Torku alırdım bir zamanlar ama cok yedşgim icin eve sokmuyorum
Bencede ya Torku dan sonra Nutella sarmıyor tadıbu hangi markanınmıs hic görmedim sanki
Yoooo ders calısmaya oturdum direkKahvaltılar yapıldimı herkes burda sabah sabah
Simdikiler öyle vala pazar esin arkadasına gittim o da atlet yok corap yok bebek durmuyor durmuyor diyolar bildigin gaz sancısı var benim yiğenim kolikti ordan biliyorum sen dedim böyle corapsız dolasma yok ya cok sıcak diyor vantilatör karsısında oturuyorValla sözde ediyor ama atlet çorap hiç giydiğini görmedim söyledim amasıcak diyor dedim ona herşey gaz olacak
Bakmak lazım merak ettimAbdurrahman tatlıcı tadıbu
İçerik temizmiş ve çık güzel diye bana da çok övdüler nasip olmadı evdeki bitter bitsin onu alcam
Migros’ta filan var
Günaydın canımGünaydın herkese
Neee şaşkın daha canı ne onunÖyle ilkinde illa o tecrubesizligi yaşayacak bazı insanlar yaşamadan anlamıyor ne yazikkiçocuk gittiğim zaman alt giydirmiyorlardi dedim napiyonuz üşür yelden bebekler kat kat giydir demiyoruz zaten de tek kat normal elleri ayakları buz olmadığı sürece.
Tek zıbın giydirmis üstüne altında birşey yok muslin ile kundak yapıyor diye sıcaklar sanıyor herhaldeTek zıbınla mı tutuyorlar
Tecrübe edip inşallah öğrenir
Yok canım gazdan yapıyor oğlum beni çok uğraştırdı gaz muhabbetine uyku uyumuyordu 8 aya kadar.Yoooo ders calısmaya oturdum direk
Simdikiler öyle vala pazar esin arkadasına gittim o da atlet yok corap yok bebek durmuyor durmuyor diyolar bildigin gaz sancısı var benim yiğenim kolikti ordan biliyorum sen dedim böyle corapsız dolasma yok ya cok sıcak diyor vantilatör karsısında oturuyor
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
GünaydınGünaydın herkese
Tadıbudan sonra hiç biri sarmıycakBen Nutella lafı gelişi dedim yoksa Torku alırdım bir zamanlar ama cok yedşgim icin eve sokmuyorum
Bencede ya Torku dan sonra Nutella sarmıyor tadıbu hangi markanınmıs hic görmedim sanki
GünaydınGünaydın arkadaşlar
Acaba neymiş o öyleGünaydın
Tadıbudan sonra hiç biri sarmıycak
Amanıııın filiz beni kırbaçlıycak
Günaydın
Bu saate kahvaltımı yapılır behhKahvaltılar yapıldimı herkes burda sabah sabah
Şundan bıde ben yapacam bı alıyım yulaf cok güzel
Kac kacGünaydın
Tadıbudan sonra hiç biri sarmıycak
Amanıııın filiz beni kırbaçlıycak
Günaydın
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Afiyet olsun canım
Günaydın canımGünaydın
Bence de gazdan cocugu yatırdım ayaklarını ileri geri yapalım dedim ayaklarını bırakmıyorsa gazı vardır bırakmıyor o daYok canım gazdan yapıyor oğlum beni çok uğraştırdı gaz muhabbetine uyku uyumuyordu 8 aya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?