- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.661
Ben temizlik yaptığında parmak uclarim bile ağrıyorBende kalkayim dün yatağa girene kadar temizlik yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben temizlik yaptığında parmak uclarim bile ağrıyorBende kalkayim dün yatağa girene kadar temizlik yaptım
Tamam canim moral bozmak yokVe beklenen sonuc tabiki almış olarak geri döndüm ne olacak benim.bu halim bilmem 94.5 kaptanim yaz listeye yüz karası beni E Elif_Eylul
Yoh yoh yohGideyim Ayşe ablanın dün akşam ki pankek tarifini yapayım
Yok alışverişteyim şirketeKahvaltılar yapıldimı herkes burda sabah sabah
Bende arabada sallanıyomYok ben daha süzülüyorum yatakta
YooooooooKahvaltılar yapıldimı herkes burda sabah sabah
Hicmi yapmamış ama bu normal bazı bebeklerde sık bazılarında 10gune kadar yapmaz doktor öyle demistiE Elif_Eylul Gorumcemin bebeği kakasını yapmamış yine 20 günlük falan zeytinyağ ile masaj yapsın da başka öneri var mı kızlar minik olunca
OhaaaaYoooooooo
Bn bebe emziriyorum sonra uyucam uyursa
Anne zeytinyağı içsin bol su ileE Elif_Eylul Gorumcemin bebeği kakasını yapmamış yine 20 günlük falan zeytinyağ ile masaj yapsın da başka öneri var mı kızlar minik olunca
Evet bende öyle söyledim doktorlar normal diyor ama çok agliyormusHicmi yapmamış ama bu normal bazı bebeklerde sık bazılarında 10gune kadar yapmaz doktor öyle demisti
Evet yaģla masaj yapsin yumusar ama daha cok kucuk bisey söylenemez
Valla sözde ediyor ama atlet çorap hiç giydiğini görmedim söyledim ama sıcak diyor dedim ona herşey gaz olacakAnne zeytinyağı içsin bol su ile
10 güne kadar normal diyorlar yeni doğana
Yediklerine dikkat ediyor mu
Günaydın canımGünaydın herkese
Çok az kaldı da bende bittim dün koca koca halıları tek başıma serdimBen temizlik yaptığında parmak uclarim bile ağrıyor
Sıcak ama ona sıcak bebeğe zararValla sözde ediyor ama atlet çorap hiç giydiğini görmedim söyledim ama sıcak diyor dedim ona herşey gaz olacak
Olan olduYoh yoh yoh
Yok alışverişteyim şirkete
Bende arabada sallanıyom
Kız bir yerini agritcanÇok az kaldı da bende bittim dün koca koca halıları tek başıma serdim
Öyle canım ben 3 kere söyledim ama daha da karışmak istemiyorum napayımSıcak ama ona sıcak bebeğe zarar
Aynn herşey gaz oluyor
Aha koz çıplak geziyor gece ağladı gaz çıkardı rahatladı bugün çorap giydirdim gaz çok kötü
Sende haklısın bişey olur sen yaptın olur daha senden günah gittiÖyle canım ben 3 kere söyledim ama daha da karışmak istemiyorum napayım
Öyle ilkinde illa o tecrubesizligi yaşayacak bazı insanlar yaşamadan anlamıyor ne yazikki çocuk gittiğim zaman alt giydirmiyorlardi dedim napiyonuz üşür yelden bebekler kat kat giydir demiyoruz zaten de tek kat normal elleri ayakları buz olmadığı sürece.Sende haklısın bişey olur sen yaptın olur daha senden günah gitti
Ben Nutella lafı gelişi dedim yoksa Torku alırdım bir zamanlar ama cok yedşgim icin eve sokmuyorumNeeee ben 5 6 kişiye zor yetişiyoom
Aha
Nutellayı boşver sen bi tadıbuyu dene muhteşem
Bencede ya Torku dan sonra Nutella sarmıyor tadıbu hangi markanınmıs hic görmedim sankiHemde içerik temizmiş tadıbu nun
Bn Nutella sevmiyorum çok şekerli Torku alıyorum zaten 6 ay 1 sene gidiyor bize bitsin tadıbu alcam