- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.701
Oofff muhtesem gözüküyor heeeYulaf tost
Eki Görüntüle 3110075
bim telefon tutucusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oofff muhtesem gözüküyor heeeYulaf tost
Eki Görüntüle 3110075
Hic kıyarmıyım birazdan ana sayfada beni etiketlersin çünkü engellicemSende alda suçum haf iflesin en azından E Elif_Eylul e bacında alıyo dirim yırtarım yoksa bu kez engelliycek beni E Elif_Eylul kıymazsın dimi
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Midesi büyümeyi geçBence de gazdan cocugu yatırdım ayaklarını ileri geri yapalım dedim ayaklarını bırakmıyorsa gazı vardır bırakmıyor o da ama sürekli meme sokuyor agzına her vızıldıgında dedim bak saat tut midesi büyür yazık değil mi cocuga ben iyi gibi görünce bıraktım çıktım benden sonra esini nöbetten cagırmıs cocuk durmuyor diye
Hic kıyarmıyım birazdan ana sayfada beni etiketlersin çünkü engellicem
Napayim yaw
Vala 11 den 3 e kadar yanlarındaydım anlatmaya çalıştım dinlemiyor aglayınca veriyor meme. sütü de yetmiyor en son mama yaptı daha da birşey yemedim sütü yeter aslında saat tutsa 10 dakika doluyor dolmuyor cocuk aglayınca veriyor bak canım dedim biraz aglasın korkma aglamasında bir sıkıntı yok aynı yastayız hani belki dinler dedim de tık yokMidesi büyümeyi geç
Öocuk midedeki sütü sindiremeden yenisi geliyor gaz üstü gaz birikiyor
Ahhh Bnm iki çocukta çok gazlıydı
Hadiya naptın? Ben yatıyom halaNeyse spor yaptım duş alım da kayfaltı yapem
Eğlenmeyelim mi heeeNapayim yaw
Sana sakız şeyler bmm yaptığımHadiya naptın? Ben yatıyom hala
Ooo spor heeNeyse spor yaptım duş alım da kayfaltı yapem
Al işte şimdi aklınca sana içinden saydırmıştır aheyyyyVala 11 den 3 e kadar yanlarındaydım anlatmaya çalıştım dinlemiyor aglayınca veriyor meme. sütü de yetmiyor en son mama yaptı daha da birşey yemedim sütü yeter aslında saat tutsa 10 dakika doluyor dolmuyor cocuk aglayınca veriyor bak canım dedim biraz aglasın korkma aglamasında bir sıkıntı yok aynı yastayız hani belki dinler dedim de tık yok
Yokbe bende hamladım ağır şeyler yapamıyom yaşlandımmı yoksa ,Sana sakız şeyler bmm yaptığım
Eylulde bende sütüm yetiyor zannediyordum göya 3.cü cocuk ama yetmiyormus doktor aç dedi mama takviyesi 3 ay boyunca dedi aldim verdim hem sarılik olmadi hemde karni doyup uyuduVala 11 den 3 e kadar yanlarındaydım anlatmaya çalıştım dinlemiyor aglayınca veriyor meme. sütü de yetmiyor en son mama yaptı daha da birşey yemedim sütü yeter aslında saat tutsa 10 dakika doluyor dolmuyor cocuk aglayınca veriyor bak canım dedim biraz aglasın korkma aglamasında bir sıkıntı yok aynı yastayız hani belki dinler dedim de tık yok
ÇıksssEğlenmeyelim mi heee
Amaann saydırsın da günahlarımı alsın umrum bile olmaz aglar durur ben napiyimAl işte şimdi aklınca sana içinden saydırmıştır aheyyyy
Boşver ya madem laf dinlemiyor uğraşsın
Yok abla doktor mamayı kes demiş buna cocuk ayına göre fazla kilo almısEylulde bende sütüm yetiyor zannediyordum göya 3.cü cocuk ama yetmiyormus doktor aç dedi mama takviyesi 3 ay boyunca dedi aldim verdim hem sarılik olmadi hemde karni doyup uyudu
Kötü kadın MüzeyyenÇıksss
Hee kıcimdan okudumYok abla doktor mamayı kes demiş buna cocuk ayına göre fazla kilo almıs