• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de gazdan cocugu yatırdım ayaklarını ileri geri yapalım dedim ayaklarını bırakmıyorsa gazı vardır bırakmıyor o da 🤷🏻‍♀️ ama sürekli meme sokuyor agzına her vızıldıgında dedim bak saat tut midesi büyür yazık değil mi cocuga 😟 ben iyi gibi görünce bıraktım çıktım benden sonra esini nöbetten cagırmıs cocuk durmuyor diye 🤦🏼‍♀️
Midesi büyümeyi geç
Öocuk midedeki sütü sindiremeden yenisi geliyor gaz üstü gaz birikiyor
Ahhh Bnm iki çocukta çok gazlıydı 😑

Midesi büyümeyi geç
Öocuk midedeki sütü sindiremeden yenisi geliyor gaz üstü gaz birikiyor
Ahhh Bnm iki çocukta çok gazlıydı 😑
Vala 11 den 3 e kadar yanlarındaydım anlatmaya çalıştım dinlemiyor aglayınca veriyor meme. sütü de yetmiyor en son mama yaptı daha da birşey yemedim sütü yeter aslında saat tutsa 10 dakika doluyor dolmuyor cocuk aglayınca veriyor bak canım dedim biraz aglasın korkma aglamasında bir sıkıntı yok 😌 aynı yastayız hani belki dinler dedim de tık yok 🙃🙃

Vala 11 den 3 e kadar yanlarındaydım anlatmaya çalıştım dinlemiyor aglayınca veriyor meme. sütü de yetmiyor en son mama yaptı daha da birşey yemedim sütü yeter aslında saat tutsa 10 dakika doluyor dolmuyor cocuk aglayınca veriyor bak canım dedim biraz aglasın korkma aglamasında bir sıkıntı yok 😌 aynı yastayız hani belki dinler dedim de tık yok 🙃🙃
Al işte şimdi aklınca sana içinden saydırmıştır aheyyyy 😏
Boşver ya madem laf dinlemiyor uğraşsın

Eylulde bende sütüm yetiyor zannediyordum göya 3.cü cocuk ama yetmiyormus doktor aç dedi mama takviyesi 3 ay boyunca dedi aldim verdim hem sarılik olmadi hemde karni doyup uyudu

Al işte şimdi aklınca sana içinden saydırmıştır aheyyyy 😏
Boşver ya madem laf dinlemiyor uğraşsın
Amaann saydırsın da günahlarımı alsın 😂 umrum bile olmaz 🤣 aglar durur ben napiyim 😅

Eylulde bende sütüm yetiyor zannediyordum göya 3.cü cocuk ama yetmiyormus doktor aç dedi mama takviyesi 3 ay boyunca dedi aldim verdim hem sarılik olmadi hemde karni doyup uyudu
Yok abla doktor mamayı kes demiş buna cocuk ayına göre fazla kilo almıs 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back