Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E Elif_Eylul Gorumcemin bebeği kakasını yapmamış yine 20 günlük falan zeytinyağ ile masaj yapsın da başka öneri var mı kızlar minik olunca
Hicmi yapmamış ama bu normal bazı bebeklerde sık bazılarında 10gune kadar yapmaz doktor öyle demisti
Evet yaģla masaj yapsin yumusar ama daha cok kucuk bisey söylenemez

E Elif_Eylul Gorumcemin bebeği kakasını yapmamış yine 20 günlük falan zeytinyağ ile masaj yapsın da başka öneri var mı kızlar minik olunca
Anne zeytinyağı içsin bol su ile
10 güne kadar normal diyorlar yeni doğana
Yediklerine dikkat ediyor mu

Hicmi yapmamış ama bu normal bazı bebeklerde sık bazılarında 10gune kadar yapmaz doktor öyle demisti
Evet yaģla masaj yapsin yumusar ama daha cok kucuk bisey söylenemez
Evet bende öyle söyledim doktorlar normal diyor ama çok agliyormus

Anne zeytinyağı içsin bol su ile
10 güne kadar normal diyorlar yeni doğana
Yediklerine dikkat ediyor mu
Valla sözde ediyor ama atlet çorap hiç giydiğini görmedim söyledim ama sıcak diyor dedim ona herşey gaz olacak

Valla sözde ediyor ama atlet çorap hiç giydiğini görmedim söyledim ama sıcak diyor dedim ona herşey gaz olacak
Sıcak ama ona sıcak bebeğe zarar
Aynn herşey gaz oluyor
Aha koz çıplak geziyor gece ağladı gaz çıkardı rahatladı bugün çorap giydirdim gaz çok kötü

Sıcak ama ona sıcak bebeğe zarar
Aynn herşey gaz oluyor
Aha koz çıplak geziyor gece ağladı gaz çıkardı rahatladı bugün çorap giydirdim gaz çok kötü
Öyle canım ben 3 kere söyledim ama daha da karışmak istemiyorum napayım

Sende haklısın bişey olur sen yaptın olur daha senden günah gitti
Öyle ilkinde illa o tecrubesizligi yaşayacak bazı insanlar yaşamadan anlamıyor ne yazikki çocuk gittiğim zaman alt giydirmiyorlardi dedim napiyonuz üşür yelden bebekler kat kat giydir demiyoruz zaten de tek kat normal elleri ayakları buz olmadığı sürece.

Neeee ben 5 6 kişiye zor yetişiyoom

Aha

Nutellayı boşver sen bi tadıbuyu dene muhteşem
Ben Nutella lafı gelişi dedim yoksa Torku alırdım bir zamanlar ama cok yedşgim icin eve sokmuyorum
Hemde içerik temizmiş tadıbu nun
Bn Nutella sevmiyorum çok şekerli Torku alıyorum zaten 6 ay 1 sene gidiyor bize bitsin tadıbu alcam
Bencede ya Torku dan sonra Nutella sarmıyor tadıbu hangi markanınmıs hic görmedim sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…