- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #93.321
He he ye sen cips sonra yağlarım sardı dört bir yanımı dersinYok ya versin biraz daha verirse hic birşey yiyemicem sadece cips
Ondan soğutamıyor ki seni maşallahın varYok ya versin biraz daha verirse hic birşey yiyemicem sadece cips
Yemin ederim sesli güldümHe he ye sen cips sonra yağlarım sardı dört bir yanımı dersin
Olur aşko ne yapalım bn gazla çalışırımKız hacişkooo napıyon gel gazlayalım yine birbimizi napıyon
Toto ölçülerini yollaSen dik de yolla kara kızın anası teyze olmican mı sen
Sorma ya keske ondan sogusam bir resmen bagımlılık yapıcı seyi var ya cipsinOndan soğutamıyor ki seni maşallahın var
Yapalım kız benimde ihtiyacım var söyle bir 68 görem gitmedenOlur aşko ne yapalım bn gazla çalışırım
Bende gül diye söyledim zaten spor yap ya da yeme diye değil bizim işimiz zaten standapYemin ederim sesli güldüm
30 dk eva 30 dk Leslie bıde zumba yapabılırsem kac dakkaYapalım kız benimde ihtiyacım var söyle bir 68 görem gitmeden26 Agustosa da birşey kalmadı gerci
Ne yapıyon sen simdi spor
Stund-up kız oBende gül diye söyledim zaten spor yap ya da yeme diye değil bizim işimiz zaten standap
Hoşbulduk canımSağol ablacım
Hoşgeldin aramıza canım
Hoşgeldin aramıza canım
Uyarsa sana takıl banaYapalım kız benimde ihtiyacım var söyle bir 68 görem gitmeden26 Agustosa da birşey kalmadı gerci
Ne yapıyon sen simdi spor
Yok o benim için standart aslındaStund-up kız oheee emin misin sırf standapdan diyorsun yani
Ben Türkçe söylüyorum bir kereStund-up kız oheee emin misin sırf standapdan diyorsun yani
Hoşbulduk canım. Hep birlikte inşallahYenı gelen canlar hpşgeldiniz bol bol eksiler
Yok vermem bidaha
Abs yapsinlarSonra ikiniz de fıs
Verme bak çorba içmiyormus korkudanYok vermem bidaha
Artık popolarini nasıl kaldırırlar bilmemAbs yapsinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?