- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.301
Hee kaş yaparken göz çikarAmanın kaaaş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee kaş yaparken göz çikarAmanın kaaaş![]()
Ekledim canım
Bende tesadüf pazar günü pazar oluyor esim arkadasından aldı beni dolanırken alalım dedik öyle olduKahvaltida ye kız bende mısırı severim ama hic almadim daha çünkü gelmiyor buraya
BennnKim demiş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sebze yaBak yine cips sıkıştırmış menüye![]()
Dik ellerinleKüccücük seye nasıl bez bulayım kız bulursam onu da deneriz![]()
![]()
Sorma ya en son corba icin kac ekmek oldugunu yazmıştı ondan beri eve de dogru duzgun corba yapamıyorum vicdan yapıyorumO kadar yeme diye yazmış zaten![]()
Heeehhhh bir o eksik hayatımaaaBennn
Sebze ya
Dik ellerinleyıkanabilen yap
![]()
SapsikSorma ya en son corba icin kac ekmek oldugunu yazmıştı ondan beri eve de dogru duzgun corba yapamıyorum vicdan yapıyorum![]()
E Elif_Eylul bilgi verme az cahal kalsınlarSorma ya en son corba icin kac ekmek oldugunu yazmıştı ondan beri eve de dogru duzgun corba yapamıyorum vicdan yapıyorum![]()
Sayemde bak eksik olan çıktı kaldır totoyu bebelere don lazımHeeehhhh bir o eksik hayatımaaa![]()
65 ınmeden pes etmek yok buseferNeyse geldin ya gerisi gelir![]()
Kız hacişkooo napıyon gel gazlayalım yine birbimizi napıyon65 ınmeden pes etmek yok busefer![]()
Yok ya versin biraz daha verirse hic birşey yiyemicem sadece cips
Sen dik de yolla kara kızın anası teyze olmican mı senSayemde bak eksik olan çıktı kaldır totoyu bebelere don lazım![]()