- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.301
Hee kaş yaparken göz çikarAmanın kaaaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee kaş yaparken göz çikarAmanın kaaaş
Ekledim canım
Bende tesadüf pazar günü pazar oluyor esim arkadasından aldı beni dolanırken alalım dedik öyle olduKahvaltida ye kız bende mısırı severim ama hic almadim daha çünkü gelmiyor buraya
Ahh bide totım klksa eva ypacqm daOhoh harika
BennnKim demiş
Sebze yaBak yine cips sıkıştırmış menüye
Dik ellerinle yıkanabilen yapKüccücük seye nasıl bez bulayım kız bulursam onu da deneriz
Oda olur inşallahAhh bide totım klksa eva ypacqm da
İnşalkaahOda olur inşallah
Sorma ya en son corba icin kac ekmek oldugunu yazmıştı ondan beri eve de dogru duzgun corba yapamıyorum vicdan yapıyorumO kadar yeme diye yazmış zaten
Neyse geldin ya gerisi gelirİnşalkaah
Heeehhhh bir o eksik hayatımaaaBennn
Sebze ya
Dik ellerinle yıkanabilen yap
SapsikSorma ya en son corba icin kac ekmek oldugunu yazmıştı ondan beri eve de dogru duzgun corba yapamıyorum vicdan yapıyorum
E Elif_Eylul bilgi verme az cahal kalsınlarSorma ya en son corba icin kac ekmek oldugunu yazmıştı ondan beri eve de dogru duzgun corba yapamıyorum vicdan yapıyorum
Sayemde bak eksik olan çıktı kaldır totoyu bebelere don lazımHeeehhhh bir o eksik hayatımaaa
65 ınmeden pes etmek yok buseferNeyse geldin ya gerisi gelir
Hadi bakalım ilk hedef 7065 ınmeden pes etmek yok busefer
Evet aynenHadi bakalım ilk hedef 70
Kız hacişkooo napıyon gel gazlayalım yine birbimizi napıyon65 ınmeden pes etmek yok busefer
Hadi bakalım rast geleEvet aynen
Yok ya versin biraz daha verirse hic birşey yiyemicem sadece cipsE Elif_Eylul bilgi verme az cahal kalsınlar
Sen dik de yolla kara kızın anası teyze olmican mı senSayemde bak eksik olan çıktı kaldır totoyu bebelere don lazım