- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.701
Eee spor yapiyor sankiBence kahvaltıya
Aslında sayılır kendisi şizofren hastası sürekli biseyler anlatıyor tuvalete girince kapının önünden konuşuyor ilaçları bitti doktoru 1 kacgun tatilde başka doktora gitmiyor haftaya kendi piskolagina goturecem o zamana kadar böyle evlendigim günden beri odamıza çat kapı dalar evimiz ayrı kendi kocasından çok benim yanımda oda yetmezmiş gibi bekar oğlu var onuda getirir çok sabır çekiyorum içimi döktüm resmen kusura bakmayınWc ye bilemi birlikte gidiyonuz
Heee o bakimdan
Saol kuzum
Rabbim şifa versin sana da kolaylıkAslında sayılır kendisi şizofren hastası sürekli biseyler anlatıyor tuvalete girince kapının önünden konuşuyor ilaçları bitti doktoru 1 kacgun tatilde başka doktora gitmiyor haftaya kendi piskolagina goturecem o zamana kadar böyle evlendigim günden beri odamıza çat kapı dalar evimiz ayrı kendi kocasından çok benim yanımda oda yetmezmiş gibi bekar oğlu var onuda getirir çok sabır çekiyorum içimi döktüm resmen kusura bakmayın
Tartıyı attın mı gızzzx bulgur güzeliSaol kuzum
Nezaman anlatmak istersen biz burdayizAslında sayılır kendisi şizofren hastası sürekli biseyler anlatıyor tuvalete girince kapının önünden konuşuyor ilaçları bitti doktoru 1 kacgun tatilde başka doktora gitmiyor haftaya kendi piskolagina goturecem o zamana kadar böyle evlendigim günden beri odamıza çat kapı dalar evimiz ayrı kendi kocasından çok benim yanımda oda yetmezmiş gibi bekar oğlu var onuda getirir çok sabır çekiyorum içimi döktüm resmen kusura bakmayın
Bulguru bu hafta yasaklıcam ben ona aslinda çogu seyleri yememesi gerekiyorTartıyı attın mı gızzzx bulgur güzeli
Günaydın kaptanımGünaydın canım
Şifası ilaçları düzgün kullanmak onuda yapmıyor hiç kolay değilRabbim şifa versin sana da kolaylık
Atacam şimdi bildirimlere bakiyom hazır olunTartıyı attın mı gızzzx bulgur güzeli
Hazır mısın kaptanım
Kahvemi yaptım bekliyoreHazır mısın kaptanım
Cook şükür inşallah daha da altını görürüm bu rakamın ayrıca yeni bı karar aldım hedefe ulastikca kilomu degistitecemHele şükür beee tebrikler canim
Senden başka kimse yok mu ilgilenenŞifası ilaçları düzgün kullanmak onuda yapmıyor hiç kolay değil