- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.721
Gunaydiiiinnnn
Aslında gün bana sabahın köründe aydi da ancak fırsat buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta bulgur yemeyince maşallah
Günaydın canımGunaydiiiinnnn
kaçta aydıGunaydiiiinnnn
Yulafla birlikte verdiBu hafta bulgur yemeyince maşallah
Yulafı da yasakla salata yesinYulafla birlikte verdi
Dogru duzgun yemek yemediginden kaynakliYulafı da yasakla salata yesin
Aaa bu hafta salata yedi ondan — oldu bak
Kendisi insan düşmanı 2 üvey kızı var küçük yaşta anne baba ayrılmış onlari babalarıyla gorusturmuyior halalar falan bakmış çünkü velayet babadayken simdi ikiside evli çocuklu konu komşu kimseyle gecinemez evlenene kadar bisey yoktu bana tavrinda evlendik oğlunu kıskanmaya başladı halada öyle 4 yıldır çekiyorum tabi evlenmeden bilmiyordum böyle olduğunuSenden başka kimse yok mu ilgilenen
Allah yardimcin olsunKendisi insan düşmanı 2 üvey kızı var küçük yaşta anne baba ayrılmış onlari babalarıyla gorusturmuyior halalar falan bakmış çünkü velayet babadayken simdi ikiside evli çocuklu konu komşu kimseyle gecinemez evlenene kadar bisey yoktu bana tavrinda evlendik oğlunu kıskanmaya başladı halada öyle 4 yıldır çekiyorum tabi evlenmeden bilmiyordum böyle olduğunu
bilemedim bizimle değilsinC Chikolata_gozlum artilarla geliyor
Ne desem bilemedim Allah sana güç kuvvet sabır versinKendisi insan düşmanı 2 üvey kızı var küçük yaşta anne baba ayrılmış onlari babalarıyla gorusturmuyior halalar falan bakmış çünkü velayet babadayken simdi ikiside evli çocuklu konu komşu kimseyle gecinemez evlenene kadar bisey yoktu bana tavrinda evlendik oğlunu kıskanmaya başladı halada öyle 4 yıldır çekiyorum tabi evlenmeden bilmiyordum böyle olduğunu
Olsun haftaya daha güzel olur yedigin cikolatalar,ve yazmadigin menulerden belli bu durum
Olsun ama eksi görmek varken bence regli beni CikiLeta krizine daha da çok itti olsam da rahatlasamGörende 5 kg almış sanar
Günaydın canım
Hastamısinız gene
Kendisi insan düşmanı 2 üvey kızı var küçük yaşta anne baba ayrılmış onlari babalarıyla gorusturmuyior halalar falan bakmış çünkü velayet babadayken simdi ikiside evli çocuklu konu komşu kimseyle gecinemez evlenene kadar bisey yoktu bana tavrinda evlendik oğlunu kıskanmaya başladı halada öyle 4 yıldır çekiyorum tabi evlenmeden bilmiyordum böyle olduğunu
Tamam gideyimbilemedim bizimle değilsin
Günaydın canım
Gecmis olsun canim hafif sekilde atlatirsinizEki Görüntüle 3107802
Hem tartimi atayım hem cevap vereyim oğlum hasta ama bu sefer doktora goturmedim ateslenmedı çok şükür şimdilik burnu akıyor evde geçirmeye çalışıyorum diyetisyen sonucunu attım çarşamba gitmiştim zaten canim
Sabah 4 te ezanla bi aydi tekrar uyuduk 6 bucukta tam aydikaçta aydı