- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.621
Günaydın, son kozumu oynayıp sabah yürüyüşümden sonra tartılıp paylaşacağım. Herkese bol ve sağlıklı eksiler
Günaydınnn
Günaydın Hayırlı Cumalar Bol Eksiler Olsun
Günaydın kızlarGünaydın kizlargidim de kahvaltıya pankek yapayim
Sucuklu kuru fasulye bulgur pilavı salata ayran
Ooo güzel menü severim sucuklu kuruyuSucuklu kuru fasulye bulgur pilavı salata ayran
Akşamada kebap ziyafetimiz var
Öğlen yemiycem akşam ekmeksiz kebaptan yiycem
95.2 sanırim degilmi artılarinin çogunu atmışsin
Evet 95.295.2 sanırim degilmi artılarinin çogunu atmışsin
Nededi sen onu söyle
Et ama sabah çıtır simit almışlar dayanamadım yedim birazOoo güzel menü severim sucuklu kuruyu
Yemegini öglende ye bence sacmalama
Kebapta et degilmi
Yağdan artışın sebebi cikolatalar falanmi yada arada ağzimıza attıklarımızmıEvet 95.2
Kilo verip yağdan artış oluyorsanırım stres ve uykusuzluk etkiliyor diyor çünkü adet zamanım değil
Bu hafta protein beslenmesi olacak meyve karbonhidrat yok
Bakalım bu hafta nasıl olcak
Afiyet olsunEt ama sabah çıtır simit almışlar dayanamadım yedim biraz
Sabah simit yedin ekmek yemeyerek devam et canım,öglen tabak degil kaseye kurufasulye koy yanina 3 4 kasik bulgur ve ayran yada salataHafta sonunu kaçamaksız çıkarsam haftaya güzel başlarım inşallah o kadar koşuşturmaya çok az gitti çok sinir oluyorum
K Klassklasik senin misafirleriniz bitmiyor zaten MaşaAllahNeyse moral bozmak yok haftaya misafir kabul etmiycem zaten hafta içi eziyet oluyor bende biryere gitmeyi düşünmüyorum bakalım diğer cumaya istediğim sonucu alabilecekmiyim
Tmm dır kaptanım ben kaptan sözü dinlerimSabah simit yedin ekmek yemeyerek devam et canım,öglen tabak degil kaseye kurufasulye koy yanina 3 4 kasik bulgur ve ayran yada salata
Aksamina bol salata ve kebap yiyebilirsin
Bu kacamak sayilmaz
Misafir severim ama hafta içi kaldıramıyorum artık birde iki aydır annemin ve kardeşimin sıkıntıları vardı tam bir eziyet oldu
Yaşımız artik ileriye gidiyor 20li yaşlarda degiliz,yaş ilerledikce kiloda vermekte güçlük çekiyoruzTmm dır kaptanım ben kaptan sözü dinlerim
Canim calisan insansin hafta sonu 1gun kabul et,ben calisirken hic kabul etmezdim zaten kendine insanin hayri olmuyor yorgunluktan birak kim neder düşuncesini,cok kisiyi hayatimdan cikardimMisafir severim ama hafta içi kaldıramıyorum artık birde iki aydır annemin ve kardeşimin sıkıntıları vardı tam bir eziyet oldu