- 27 Şubat 2017
- 813
- 3.462
- 31
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.461
Bi yandan yüksek lisansla cebelleşiyorum. Hayatımın nadir yoğun dönemlerden birindeyim :)Odyoloğum ben. Yenidoğan ve yetişkin işitme ve denge sistemi ile ilgileniyorum
Güzelmiş bölümünOdyoloğum ben. Yenidoğan ve yetişkin işitme ve denge sistemi ile ilgileniyorum
Çok keyifli bir bölüm. Bende işime aşığımGüzelmiş bölümün
Yaaa neguzel bir bölüm Allah kolaylik versinOdyoloğum ben. Yenidoğan ve yetişkin işitme ve denge sistemi ile ilgileniyorum
Hadi yaaaLa reklamlarda sürekli Çaykur macha latte çıkiiiiiiii
He ya kaçış yokHadi yaaa
Bizde alakmıHe ya kaçış yok
Burasida okadar esiyor cami bahcesi uçuyorHava esiyor kızı parka çıkartcaktım
No no noBizde alakmı
Ay bu çocuk olayı insanın çok vaktini alıyor demekHava esiyor kızı parka çıkartcaktım
Sen zaten ne iciyosun kiNo no noBn içemem öyle şeyleri
Ben kızımı büyüttüm 20yasini gecti cok sakindiAy bu çocuk olayı insanın çok vaktini alıyor demekgünün her saati çocuklarla ilgili bişi çıkıyor bir de her hafta biri hasta
Ben iyice ertelemeye başldım çocuk işini
Allah bağışlasın ,arada yaş farkı da var tabi ablası abisi şımartır onuBen kızımı büyüttüm 20yasini gecti cok sakindi
Oglan 16 yasina girdi cok sakindi
Simdi bu 3bucuk yasinda anami ağlatiyor benim
Aynen öyle bu şansli her dedigi oluyor ondan sımariyorAllah bağışlasın ,arada yaş farkı da var tabi ablası abisi şımartır onu
Rabbim aratmadan nasip etsin isteyenlereŞuan ki bahanemle zayıflayayım öyle gebe kalırım diye erteliyorum bakalım zayıflayınca ne bulucambir de meslek açısından ara vermek gözümü korkutuyo
Ama çocuk güzel bişi tabi