- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.441
Pazartesi şirkette yapcam gel gün menüsü istedilerBana da kısır mercimek küftesine yapılsa keşkem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi şirkette yapcam gel gün menüsü istedilerBana da kısır mercimek küftesine yapılsa keşkem![]()
Şirket nerdePazartesi şirkette yapcam gel gün menüsü istediler
Yoğun çalışıyorum arada bakıp çıkıyorum şimdilik :) yoğunluğum bittiğinde zevkle dahil olacağım
İyi çalışmalarYoğun çalışıyorum arada bakıp çıkıyorum şimdilik :) yoğunluğum bittiğinde zevkle dahil olacağım
Evet 12ye kadar beklemicezSevindin mi![]()
![]()
Sende saglıkcıydin ne üzerine doktor hemsireYoğun çalışıyorum arada bakıp çıkıyorum şimdilik :) yoğunluğum bittiğinde zevkle dahil olacağım
Her bölümden bir tane yakalasanda hastane derdimiz bitseSende saglıkcıydin ne üzerine doktor hemsire![]()
Heeee+++++++++++++++3gun menu yok zaten artı artı artı
Combo yaptın desene![]()
![]()
![]()
Müthiş olur E Elif_Eylul kadın doğumcu lazım bir tane tum grubaHer bölümden bir tane yakalasanda hastane derdimiz bitse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MutfağaNiriyi![]()
Odyoloğum ben. Yenidoğan ve yetişkin işitme ve denge sistemi ile ilgileniyorumSende saglıkcıydin ne üzerine doktor hemsire![]()
Kolay gelsinMutfağa![]()