- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #90.801
Ooooo cips mi
Nerde olsam alırımKokuyu aldı
Kolagelsin bacımBen tarlaya gidiyorum telefon evde bisey yaparsanız karısmam
Cevizli su bi kaç kez daha okudum sanırım, ne işe yaradığını öğrenebilir miyim?Bugünkü menum
Sabah tan beri cevizli su içiyorum aksamdan kavanozda haziliyorum 2 kavanozu bitmek üzere +2 bardak ta normal su içtim sabah 1 kupa yesil cay bugün canim bisey istemiyor
Simdi vişneli karpuzlu Sut ve tarcinli smoti yapiyorum
E Elif_Eylul
Bugun spor olarak hiit kardio yu denedim baya ter attim
Onun dışında temizlik yaptım
Evin içinde 3071 adım atmışım
@MissHayaLet
Metabolizmayı hızlandırıyor diyet yapmadan hergun kaka için lavaboya giden biriydim diyetten sonra hergun bunun için lavaboya gitmiyorum bagirsaklar çalışsın diye kısacaCevizli su bi kaç kez daha okudum sanırım, ne işe yaradığını öğrenebilir miyim?
Diyet yaparken daha çabuk kilo vermek için ayrıca sağlığa baya yararlıMetabolizmayı hızlandırıyor diyet yapmadan hergun kaka için lavaboya giden biriydim diyetten sonra hergun bunun için lavaboya gitmiyorum bagirsaklar çalışsın diye kısaca
Cibidik ne kızE Elif_Eylul
Bacım sabah 1 gözleme karpuz kavun
Ara kahve
Öğlen küçük bi kase cibidik
Ara soda
Akşam 1 dilim ekmek patlıcan kebabı ayran
Dondurma
ÇekirdekCibidik ne kız
Bugün senle Bn götürmüşüz
Allah seni yaÇekirdeksus sus çaktırma . İnşallah yarın oruç tutcam hazırlık yapıyom
Allah seni ya
İyi susatsın diye mi
Allah kabul etsin inşallah
Yavrum kışın tutaydın keşke rahat olurdu
Rabbim kabul etsinsuyu da içiyom lan 30 dk bir gidiyom işemeye.
Muharrem orucu turuyom beybi. sevapmış ya allah kabul ederse bi de yarın tutim dedim
Bende gece 4 defa kalktımRabbim kabul etsin
Sorma ya WC ye konaklıcam yakında
Kızz Bn gece kızı emzirirken zor tuttum memeyi bıraksın diye dua ettim yoksa altıma edeceydimBende gece 4 defa kalktım
Kızz Bn gece kızı emzirirken zor tuttum memeyi bıraksın diye dua ettim yoksa altıma edeceydim