- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #90.781
Afiyet olsun canımKahvaltı 1salatalık
Ara 4 yk yoğurt
Akşam 1 kase yoğurt çorbası salata
Ara 1 bardak ayran
Su 3 litre
E Elif_Eylul
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Hareketsizlikten iyidir canım olur tabiM MissHayaLet canım parktaki aletlerle günde yarım saat bile olsa spor yapsam nasıl olur bi faydası olur mu bisiklet falan binsem varmı tavsiyen
Niye ki çok mu heyecanlisinLan yemek bile yiyemedim bogazimda kaldi aç aç geziyorum
Bugün iş çok yoğundu daha hiç oturmadım desem yeridir
HEhe cok heyecanlandim sabahNiye ki çok mu heyecanlisin
Keske bende çalışsam bunaldimBugün iş çok yoğundu daha hiç oturmadım desem yeridir
Afiyet olsun canımHelloo
Sabah 2 kayısı 1 kupa kahve
Öğle bir erik 1 lt şu
Ara 3 ceviz 4 kuru kayısı 2 TOP dondurma
Kahve
Aksam tavuk sote salata yicem nasipseE Elif_Eylul ❣
Farkındayım buradan anlıyorum heyecanınıHEhe cok heyecanlandim sabah
Gittim az once merkeze peynirci babadan biseyler aldim lan ben hic gitmemiştim orayaFarkındayım buradan anlıyorum heyecanını
Yok kız nasipse yazdım ya ona güldümAfiyet olsun canım
Tavuk soteye gülmüşsün neden
Spor konusunda baya gayret ediyorum bugün hiç halim yok regl döneminden olsa gerek bugün düşük enerjiliyim haftaya sporu telafi ederizAfiyet olsun canım
Sanırım göbek icin yazmişsın ana sayfada
Mekik ve plank ekle sporuna hergun düzenli şekilde
2.hafdana sonra bölgesel hareketlere basla özellikle gobek icin
Gittim ya yeni geldim eve, zaten diyetisyene gidicem diye bişey yemedim bugüntulay283300 senin diyetisyen randevun yokmuydu bugun
Niye kiGittim az once merkeze peynirci babadan biseyler aldim lan ben hic gitmemiştim oraya
Nebilim gittiginiGittim ya yeni geldim eve, zaten diyetisyene gidicem diye bişey yemedim bugünbelki iki gr az çıkarım dedim arkadaş evdeki tartiyla bire bir tuttu yine 57.3
Gittim ya yeni geldim eve, zaten diyetisyene gidicem diye bişey yemedim bugünbelki iki gr az çıkarım dedim arkadaş evdeki tartiyla bire bir tuttu yine 57.3