- 18 Nisan 2021
- 318
- 873
- 25
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.901
Hosbuldum ilk sayfaya nereden bakicam tıklıyorum hep aynı yer cikiyor formu goremedimHoşgeldin canım
Dogru yere yazdın ilk sayfada form ve kurallar var kendini tanitirmisin
Formu kopyalayamazsan kendini tanitabilirsinTabi canım devam etmek istiyorum ilk sayfaya gidip formu doldurmaya çalışicam
Tamam sen kendini tanit ben sana kurallari soyleyimHosbuldum ilk sayfaya nereden bakicam tıklıyorum hep aynı yer cikiyor formu goremedim
Allah kabul etsin inşallahOrucum çok sıcak ölüyom dilim dışarı çıktı
Hoşgeldin ikizlerin mi var36 yaşında
1. 59 boy
92 kilo
Evli
İki çocuk
İkiside 4 yaşında
Ev hanımı
Hedef kilom 80
Sağlık sorunu değilde
Kilodan rahatsız olma
Kilo alma nedenim doğumdan sonra
Hosgeldin canim aramiza ben filiz 39 yasinda 3tane cocugum var36 yaşında
1. 59 boy
92 kilo
Evli
İki çocuk
İkiside 4 yaşında
Ev hanımı
Hedef kilom 80
Sağlık sorunu değilde
Kilodan rahatsız olma
Kilo alma nedenim doğumdan sonra
Oldu canim teşekkür ederimE Elif_Eylul oldumu aceba
Adım halime 23 yaşındayım evliyim çocuğum var şuan çalışmıyorum iki bayram arası aldığım kilolar için diyete başladım bugün 4 günüm internette biseylar ararken kadınlar kulübü gördüm bende bi gireyim dedimTamam sen kendini tanit ben sana kurallari soyleyim
HoşgeldinAdım halime 23 yaşındayım evliyim çocuğum var şuan çalışmıyorum iki bayram arası aldığım kilolar için diyete başladım bugün 4 günüm internette biseylar ararken kadınlar kulübü gördüm bende bi gireyim dedim
Teşekkürler yaptım biseyler oldumu bilmiyorummerhaba hışgeldiniz 1.sayfada bir form var onu kopyalarak kendinizi tanıtabilirsiniz
Hoşgeldin canim aramizaAdım halime 23 yaşındayım evliyim çocuğum var şuan çalışmıyorum iki bayram arası aldığım kilolar için diyete başladım bugün 4 günüm internette biseylar ararken kadınlar kulübü gördüm bende bi gireyim dedim
Evet geldiHadiya
Hastanedemi yapmislarHastaneye gittik detox suyu yapmışlar 2 bardak içtim içmez olaydım yediğimi içtiğimi
Eşim diyor ki bu suyu içince bi hafiflik geldi
Gözün aydin cokmu özlemisEvet geldi