Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin canim aramiza😘
Dahada gencsin 🙃
Ilk once kilon kaç hedefin nedir ona gore listeye eklemem lazim
Simdi kurallari bahsedeyim sana,
Hergun menu paylasmak zorunlu,gun icinde ne yediysen aksam gelip buraya yazmani rica edicem,yada herhangi diyet yapiyosan
Pazartesi kontrol tartımız,cuma fotografli olarak bildirim yapılıyor,bisey sormak istersen hepimiz burdayiz
Günde tek öğün yiyorum normaldede oyle abur çubuk vesayre çok yiyordum suan yediklerime dikkat ediyorum 61 kilo 400 gramla başladım 4 günüm hamur işini kestim suan 59.800 hedefim 50 ama bir sorunum var cabuk kilo alıp veriyorum sporda başladım evde burayada hem idal kiloya ulaşmaya hemde kilo kontrolü için katıldım boyum 1.57

Günde tek öğün yiyorum normaldede oyle abur çubuk vesayre çok yiyordum suan yediklerime dikkat ediyorum 61 kilo 400 gramla başladım 4 günüm hamur işini kestim suan 59.800 hedefim 50 ama bir sorunum var cabuk kilo alıp veriyorum sporda başladım evde burayada hem idal kiloya ulaşmaya hemde kilo kontrolü için katıldım boyum 1.57
Ben simdi bu kilonu ilk sayfadaki listeye hedefinle birlikte eklicem
Ne yediysen aksam gelip burda paylasirsin,spor yapiyorsanda M MissHayaLet etiket yaparsan seni spor listesine ekler puanlarimiz var bazen yarisma yapiyoruz,yaz oldugu icin kimimiz tatile kimimiz memleketine falan gitti
Bölumu takibe alirsan seni etiket yapınca görursun

Ben simdi bu kilonu ilk sayfadaki listeye hedefinle birlikte eklicem
Ne yediysen aksam gelip burda paylasirsin,spor yapiyorsanda M MissHayaLet etiket yaparsan seni spor listesine ekler puanlarimiz var bazen yarisma yapiyoruz,yaz oldugu icin kimimiz tatile kimimiz memleketine falan gitti
Bölumu takibe alirsan seni etiket yapınca görursun
Tamam tesekur ederim

36 yaşında
1. 59 boy
92 kilo
Evli
İki çocuk
İkiside 4 yaşında
Ev hanımı
Hedef kilom 80
Sağlık sorunu değilde
Kilodan rahatsız olma
Kilo alma nedenim doğumdan sonra
Aramıza hoşgeldin Ayşe ben memnun oldum evli 3 çocuğu olan ev hanımıyım. Hedefine kısa sürede kavusman dileğiyle 🤗
Adım halime 23 yaşındayım evliyim çocuğum var şuan çalışmıyorum iki bayram arası aldığım kilolar için diyete başladım bugün 4 günüm internette biseylar ararken kadınlar kulübü gördüm bende bi gireyim dedim
Aramıza hoşgeldin canım 🤗 evliyim 3 çocuğum var ev hanımıyım hedefine kısa sürede kavusman dileğiyle 🤗
Gözün aydin cokmu özlemis :KK70:
Çok 🥺🥺🥺🥺
Gözünde tütmüştür Gül Gül sıra sende :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
🏃🏼‍♂️😂😂😂😂😂😂
Ayse seriye bağladı begene begene geliyor gülmede yok :KK47:
😑😑😑😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X