- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.921
HeeHastanedemi yapmislar
Gözünde tütmüştür Gül Gül sıra sendeGözüm aydin cokmu özlemis
Afiyet olsun
Ayy deme koronayizmi deseydimGözünde tütmüştür Gül Gül sıra sende
Olmadı bana midem bulandıAfiyet olsun
Herbir poka atlama sendeOlmadı bana midem bulandı
Günde tek öğün yiyorum normaldede oyle abur çubuk vesayre çok yiyordum suan yediklerime dikkat ediyorum 61 kilo 400 gramla başladım 4 günüm hamur işini kestim suan 59.800 hedefim 50 ama bir sorunum var cabuk kilo alıp veriyorum sporda başladım evde burayada hem idal kiloya ulaşmaya hemde kilo kontrolü için katıldım boyum 1.57Hoşgeldin canim aramiza
Dahada gencsin
Ilk once kilon kaç hedefin nedir ona gore listeye eklemem lazim
Simdi kurallari bahsedeyim sana,
Hergun menu paylasmak zorunlu,gun icinde ne yediysen aksam gelip buraya yazmani rica edicem,yada herhangi diyet yapiyosan
Pazartesi kontrol tartımız,cuma fotografli olarak bildirim yapılıyor,bisey sormak istersen hepimiz burdayiz
Dedim detox suyu içim az toksin atimHerbir poka atlama sende
Evet canım çok şükürHoşgeldin ikizlerin mi var
Ben simdi bu kilonu ilk sayfadaki listeye hedefinle birlikte eklicemGünde tek öğün yiyorum normaldede oyle abur çubuk vesayre çok yiyordum suan yediklerime dikkat ediyorum 61 kilo 400 gramla başladım 4 günüm hamur işini kestim suan 59.800 hedefim 50 ama bir sorunum var cabuk kilo alıp veriyorum sporda başladım evde burayada hem idal kiloya ulaşmaya hemde kilo kontrolü için katıldım boyum 1.57
Tamam tesekur ederimBen simdi bu kilonu ilk sayfadaki listeye hedefinle birlikte eklicem
Ne yediysen aksam gelip burda paylasirsin,spor yapiyorsanda M MissHayaLet etiket yaparsan seni spor listesine ekler puanlarimiz var bazen yarisma yapiyoruz,yaz oldugu icin kimimiz tatile kimimiz memleketine falan gitti
Bölumu takibe alirsan seni etiket yapınca görursun
Aramıza hoşgeldin Ayşe ben memnun oldum evli 3 çocuğu olan ev hanımıyım. Hedefine kısa sürede kavusman dileğiyle36 yaşında
1. 59 boy
92 kilo
Evli
İki çocuk
İkiside 4 yaşında
Ev hanımı
Hedef kilom 80
Sağlık sorunu değilde
Kilodan rahatsız olma
Kilo alma nedenim doğumdan sonra
Aramıza hoşgeldin canımAdım halime 23 yaşındayım evliyim çocuğum var şuan çalışmıyorum iki bayram arası aldığım kilolar için diyete başladım bugün 4 günüm internette biseylar ararken kadınlar kulübü gördüm bende bi gireyim dedim
ÇokGözün aydin cokmu özlemis
Gözünde tütmüştür Gül Gül sıra sende
Ayse seriye bağladı begene begene geliyor gülmede yok
Ilk sayfayada şöyle gidiyorsun en alta geldiginde sol tarafta 2tane ok var ona basınca ilk sayfaya gidersin,Tamam tesekur ederim
Tesekurler memnun oldumAramıza hoşgeldin Ayşe ben memnun oldum evli 3 çocuğu olan ev hanımıyım. Hedefine kısa sürede kavusman dileğiyle
Aramıza hoşgeldin canımevliyim 3 çocuğum var ev hanımıyım hedefine kısa sürede kavusman dileğiyle
Çok
Hoş buldum çok teşekkür ederim amin diyorumHosgeldin canim aramiza ben filiz 39 yasinda 3tane cocugum var
2senedir diyet takimlarindayim
İnşaAllah hedefine burda ulasman dileğiyle
Ne kaçırdınöğlen biraz ucunu kaçırmış olabilirim yine akşama dengeleme iradesi versin allah inşallah bana