- 16 Aralık 2019
- 20.272
- 80.771
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.881
Orucum çok sıcak ölüyom dilim dışarı çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten zor tanımıştım herkesi şimdi yine karıştı bendeHepsi ayni nickler farkli
Kız vallahi yemedim tukendim yeminle yediklerim ortada dün korkumdan tavukla gecistirdim bıktım artıkYani bukadar artı beklemiyordum cidden üzüldüm haftasonu yemedin oysaki
Kiz benim heryerim egzama ama benzemiyor bilemedim
Rabbim kabul etsinOrucum çok sıcak ölüyom dilim dışarı çıktı
Canını sıkma verirsin bende aynı durumdayım gitmiyorKız vallahi yemedim tukendim yeminle yediklerim ortada dün korkumdan tavukla gecistirdim bıktım artık
Ayy köyümü seviyorum ben yaa anlatsam cok uzunÖyle deme insan içindeyken bıkıyo ama be varsa köylerde var bence
Allah kabul etsin canimOrucum çok sıcak ölüyom dilim dışarı çıktı
Ilk sayfada kurallar var canim kendini tanitmakla başlayabilirsinKizlar aranıza katilabilirmiyim
Şartlar kurallar nedir acaba teşekkür ederim
Olsun eksiyle gelmissin sonuctaE Elif_Eylul
Kaptancım tartıldım da çok yoğundum bakamadım
71.0 kilo çıktım tam. Hedefim Cuma’ya 70.00 olmak :)
Haftaiçi çalışıyorum da mesai saatlerinde katılım sağlayamazsam kusuruma bakmayın
Ozaman spor şartKız vallahi yemedim tukendim yeminle yediklerim ortada dün korkumdan tavukla gecistirdim bıktım artık
Simdi ben soyleyim sen yaz kenarazaten zor tanımıştım herkesi şimdi yine karıştı bende
merhaba hışgeldiniz 1.sayfada bir form var onu kopyalarak kendinizi tanıtabilirsiniz96 kiloyla if diyetine başladım şuan 92 kiloyum
Ilk sayfada form var rica etsem doldururmusun96 kiloyla if diyetine başladım şuan 92 kiloyum
Hoşgeldin canımMerhaba herkese selam olsun bende aranıza katılmak istiyorum hesabi yeni açtım doğru yere yazmışımdır umarim
Tabi canım devam etmek istiyorum ilk sayfaya gidip formu doldurmaya çalışicamIlk sayfada form var rica etsem doldururmusun
Asıl kilon buysa net kilon 92 ise listeye hedefinle birlikte eklicem,
Kisaca söyle anlatayim,pazartesi kontrol tartısı,cuma fotografli olarak tartı bildirimi yapiliyor,
Menu yazmak sartı var,gün icinde yedigini ictigini gün bitiminde yaziyoruz,spor yapiyorsan M MissHayaLet eklersen senide spor listesine ekler
Ben zaten gün boyunca burdayim bisey sormak istersen
Devam edicem dersen listeye eklicem