Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk yıllar biz de gezdik gittikçe. Sonra eve kapandık, e artık gezilecek yer kalmadı. Şimdi izinleri söylemiyoruz kimseye. Uzaklar ve bekliyorlar evet ama ben çekirdek ailemle iyiyim. 100 yaşımıza kadar onların kızı ya da oğlu olarak yaşayamayız. Özelime aşırı düşkünüm ben. Kendi evime, kendi hayatıma vs.

Bir aylığına dişlerini söktür, sonra tek tek taktır. Mecbur kalınca elbette sıvı beslenme olur da dişin varsa ya da mide ameliyatı geçirmediysen niye ki
Sen diğer diyet topiklerini okuyamıyorsun anlaşıldı
Çiko dişleri sökmeden de yokmuş gibi yapar kafaya koyduğunu

E ilerde de senin evladın sana gelmez yalnız kalırsın özel hayatınla

Geleceğini sanmıyorum
Ne kadar iyi birşey bu resmen besle kargayı oysun gözünü beslediler büyüttüler cok emek verdiler ne demek yani kapılarını acmamak benim evladım olsa böyle yapsa bilemiyorum

Su orucu yapanları mı? Okudum okudum. Çiko niye kendine eziyet etsin ki? 10 kg vermeyi kafa koyar ve verir. İki ay sürer en fazla.
10 kg verirse erir kalmaz
Arada vücudu şaşırtmak gibi bişi bu da işte

Ne kadar iyi birşey bu resmen besle kargayı oysun gözünü beslediler büyüttüler cok emek verdiler ne demek yani kapılarını acmamak benim evladım olsa böyle yapsa bilemiyorum
Ben nasıl özelime düşkünsem o da öyle. Hayatını beni mutlu etmeye değil, kendi yolunu çizmeye adamalı. Besliyorsam o kargayı, bu benim tercihimdi. O yalvarmadı onu doğurayım da geleceği için eşek gibi çalışsın diye. Umarım bir yol bulur ve dünyanın öbür ucunda da olsa mutlu olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…