Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben nasıl özelime düşkünsem o da öyle. Hayatını beni mutlu etmeye değil, kendi yolunu çizmeye adamalı. Besliyorsam o kargayı, bu benim tercihimdi. O yalvarmadı onu doğurayım da geleceği için eşek gibi çalışsın diye. Umarım bir yol bulur ve dünyanın öbür ucunda da olsa mutlu olur.
Ay cok gülesim geldi :KK70: atamızı unutalım tamam 🤣 atamız olmadan varolamazdık ama 🤣🤣

Ben nasıl özelime düşkünsem o da öyle. Hayatını beni mutlu etmeye değil, kendi yolunu çizmeye adamalı. Besliyorsam o kargayı, bu benim tercihimdi. O yalvarmadı onu doğurayım da geleceği için eşek gibi çalışsın diye. Umarım bir yol bulur ve dünyanın öbür ucunda da olsa mutlu olur.
Mutlu olsunda sana gelince mutsuz mu olcekk :confused:
Birazda gördüğünü uygular yada sende öyle uyguladıysan sizde genetikse eğer özel hayat 🤓 :KK53:
Herşeyin yeri ayrı yakın olunca öyle düşünebilirsin ama uzak olunca farklı oluyor

Ay cok gülesim geldi :KK70: atamızı unutalım tamam 🤣 atamız olmadan varolamazdık ama 🤣🤣

Sen bilirsin tabii ama ben öyle bir şey demedim.
Bir de var olmak konusunda neden bu kadar müteşekkir olmak gerek bilemiyorum. Yine de ata atadır. Neden unutasın ki. Madem var ettiler seni, tanı ve say. Benim söylediğim çok farklıydı. Çocukların bağımsızlığını tanımak gerek vakti gelince. Var ettiğine saygı duymak gerek, diyeyim o zaman.

Kızlarrr geldik gene zurnanın zırt dedigi cumaya:spor::spor::spor:

Yarın saat🕛 12ye kadar 🚾 sonrasi👙 çamaşırınızla forograflı olarak bildirim yapmanızi rica ediyorum,tartı sonrasi ödül hakkınızı kullanabilirsiniz,buhafta biraz dikkat edelim menülere toparlanmamız lazim​

Herkese bol eksiler:KK200::KK200::KK200:

M MissHayaLet
Migrenben Migrenben
C _CikiLeta
@Klassklasik
Pandora27 Pandora27
@tulay283300
@vienna
@badem000
@kittenlove
@Ebru kilinc
@English_teacherrr
@Yorgun98
Migrenben Migrenben bide tartilirsa bende paçalı donla tartilirim üstüne de çorap giyerim 🤭

Klimasız durabiliyonuz mu
Benim ev serin valla duruyom ben klimada var amma zamların gözü kör olsun
Evet fakiriz biz klimamız yok olsa da elektrik çok çeker diye çalıştırmayız 🤪🤪
Aynı biz 🤭
Bir aylığına dişlerini söktür, sonra tek tek taktır. Mecbur kalınca elbette sıvı beslenme olur da dişin varsa ya da mide ameliyatı geçirmediysen niye ki 🙄
Bacım akşam akşam ne içtiniz ne kokladıniz tobe tobe zayıflamak için sen öyle bişey denediysen ise de yaradiysa senin olsun ben dişlerimi seviyom 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X