- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.421
Ay cok gülesim geldiBen nasıl özelime düşkünsem o da öyle. Hayatını beni mutlu etmeye değil, kendi yolunu çizmeye adamalı. Besliyorsam o kargayı, bu benim tercihimdi. O yalvarmadı onu doğurayım da geleceği için eşek gibi çalışsın diye. Umarım bir yol bulur ve dünyanın öbür ucunda da olsa mutlu olur.
3-4 kilo zayıflarım o zamana kadarama daha 1 doğum günü var 14 ağustosta kutlama yok mu onda
Sen bilirsin tabii ama ben öyle bir şey demedim.Ay cok gülesim geldiatamızı unutalım tamam atamız olmadan varolamazdık ama
Mutlu olsunda sana gelince mutsuz mu olcekkBen nasıl özelime düşkünsem o da öyle. Hayatını beni mutlu etmeye değil, kendi yolunu çizmeye adamalı. Besliyorsam o kargayı, bu benim tercihimdi. O yalvarmadı onu doğurayım da geleceği için eşek gibi çalışsın diye. Umarım bir yol bulur ve dünyanın öbür ucunda da olsa mutlu olur.
Evet dedigin bu resmenSen bilirsin tabii ama ben öyle bir şey demedim.
İyi gecelerIyi geceler
İyi gecelerIyi geceler
Ay cok gülesim geldiatamızı unutalım tamam atamız olmadan varolamazdık ama
Bir de var olmak konusunda neden bu kadar müteşekkir olmak gerek bilemiyorum. Yine de ata atadır. Neden unutasın ki. Madem var ettiler seni, tanı ve say. Benim söylediğim çok farklıydı. Çocukların bağımsızlığını tanımak gerek vakti gelince. Var ettiğine saygı duymak gerek, diyeyim o zaman.Sen bilirsin tabii ama ben öyle bir şey demedim.
Ne demek özel hayatın genetikliği? Sizde yok mu?Mutlu olsunda sana gelince mutsuz mu olcekk
Birazda gördüğünü uygular yada sende öyle uyguladıysan sizde genetikse eğer özel hayat
Herşeyin yeri ayrı yakın olunca öyle düşünebilirsin ama uzak olunca farklı oluyor
Çok susadım cidden kalkıp içmeye üşeniyorumArada su içelim
Kızlarrr geldik gene zurnanın zırt dedigi cumaya
Yarın saat
Herkese bol eksiler12ye kadar sonrasi çamaşırınızla forograflı olarak bildirim yapmanızi rica ediyorum,tartı sonrasi ödül hakkınızı kullanabilirsiniz,buhafta biraz dikkat edelim menülere toparlanmamız lazim
M MissHayaLet
Migrenben
C _CikiLeta
@Klassklasik
Pandora27
@tulay283300
@vienna
@badem000
@kittenlove
@Ebru kilinc
@English_teacherrr
@Yorgun98
Benim ev serin valla duruyom ben klimada var amma zamların gözü kör olsunKlimasız durabiliyonuz mu
Aynı bizEvet fakiriz biz klimamız yok olsa da elektrik çok çeker diye çalıştırmayız
Bacım akşam akşam ne içtiniz ne kokladıniz tobe tobe zayıflamak için sen öyle bişey denediysen ise de yaradiysa senin olsun ben dişlerimi seviyomBir aylığına dişlerini söktür, sonra tek tek taktır. Mecbur kalınca elbette sıvı beslenme olur da dişin varsa ya da mide ameliyatı geçirmediysen niye ki
Yani resmen öyle dedim, değil mi? Şimdi öyle demedim desemBacım akşam akşam ne içtiniz ne kokladıniz tobe tobe zayıflamak için sen öyle bişey denediysen ise de yaradiysa senin olsun ben dişlerimi seviyom
İçtinmi?Çok susadım cidden kalkıp içmeye üşeniyorum
he ses cikmadigina gore