- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.381
Daha yeni ya20sinde gittim zaten tatile gittik orda hep aparatip mangal falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yeni ya20sinde gittim zaten tatile gittik orda hep aparatip mangal falan
Tamamen hava atmak maksatlı. Kaynanamlarda vardı 7 yıl boyunca 7 kez çalıştığını görmedimBizde de yok kız olanlar da calıstırmıyor ama gördüm niye almıslar bilinmez
20 gün izin aile yanında geçer mi yahu? Siz ailesiniz zaten. Gerçi ikiniz de öyle tercih ediyorsanız bilemem.Bu 20 gün ailelerin yanında geciyor uzakta olunca
Bizde baya rüzgarlı baş ağrıtan cinstenBir güzel esiyor dışarsı
Şifa orucu bazen bakıyorum günlüklere listelere falanC Chikolata_gozlum lan nereye bakiyosun sen
Ay dur heyecandan küt diye gidecek. Yok konu falanAysyysayyayayay konu mu var
Başka yerde gezmede etiketlemesinler seniŞifa orucu bazen bakıyorum günlüklere listelere falan
Koşun koşun zayıflarsınız
Öyle birşeymi oldu ki radara yakalandımda haberimmi yokBaşka yerde gezmede etiketlemesinler seni
He arkandan geliyoruz seni takip ediyoruzKoşun koşun zayıflarsınız
Daha yeni hem kaç gündür tatildeydin. Şimdi 5-10 güne belli olur listeye uygun gidersen. Tabiki20sinde gittim zaten tatile gittik orda hep aparatip mangal falan
Arada su içelimHe arkandan geliyoruz seni takip ediyoruz
Nebilim benden söylemesiÖyle birşeymi oldu ki radara yakalandımda haberimmi yok
Sen manyaksın yaparsın20 gün su orucu yapıp 10 kilo zayıflasam 45 kilo olurum
Aboo yok kesin radara yakalanmışımNebilim benden söylemesi
Düşünmüyor değilimSen manyaksın yaparsın
Yaaaa çatlak bu kızDüşünmüyor değilim
Calısmadıktan sonra hava civa bosTamamen hava atmak maksatlı. Kaynanamlarda vardı 7 yıl boyunca 7 kez çalıştığını görmedim
Geciyor iki ailede uzak napıcaz ki baska zaten gittigimiz zaman geziyoruz gecen sene Safranbolu ve Kastamonuya gitmiştik onların oralardayken. kendi ailemde uzak o yuzden baska bir alternatif yok burda geziyoruz zaten ha tatile gitmişim ha burda gezmişim aynı benim icin anne özlemimi gideriyorum izinlerde20 gün izin aile yanında geçer mi yahu? Siz ailesiniz zaten. Gerçi ikiniz de öyle tercih ediyorsanız bilemem.