- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #86.561
İsmim ayse daha önce takimlarda yarıştım 123 kilo dan 79 q kadar düşmüştüm fakat geri aldım suan 92 kiloyum ama yine yaparım bi defa yaptiysam ve daha da fazlasını insallahGünaydın canım
Aramızda yer var kendini tanıtırmısın ilk önce
Hoşgeldin canim aramızaİsmim ayse daha önce takimlarda yarıştım 123 kilo dan 79 q kadar düşmüştüm fakat geri aldım suan 92 kiloyum ama yine yaparım bi defa yaptiysam ve daha da fazlasını insallah
Günaydın canımGünaydın
Hee yemedin yaniYookk tövbeeeo oyle dedi diye dedim ya
Yok yemedim kamptan beri 1 hafta bitmişHee yemedin yani
Bu büyuk başarını neye borçlusunYok yemedim kamptan beri 1 hafta bitmiş
Hosbuldum canım memnun oldumHoşgeldin canim aramıza
Ben filiz
92kilo net kilonmu yarın tartını istesem senden listeye eklemek icin,eskisi gibi pazartesi ve cuma tartı günlerimiz,cuma tarti fotografli oluyor,menu bildirimi yapıyoruz her aksam,suanda azaldık yaz sezonu girdi,herkes tatilde bende
Daha önce okadar güzel vermissin yine veririsin,hedefine ulasman dilegiyle
Listeye bu kiloyu ekliyorum,yarin tartılırsin
Takımlar kapandığından buyana günlüklerdeyiz,Hosbuldum canım memnun oldumtabiki inşallah yarın tartilip yazarım buraya daha öncede öyleydi pazartesi cumaydi tartimiz. Menumu de yazarım bu akşamdan itibaren
Başarılar dilerim bol eksilerim olsun hoşgeldinHosbuldum canım memnun oldumtabiki inşallah yarın tartilip yazarım buraya daha öncede öyleydi pazartesi cumaydi tartimiz. Menumu de yazarım bu akşamdan itibaren
Güzel bir soruBu büyuk başarını neye borçlusun
Tamam bende üzülünce gidim marketeGüzel bir soruüzüldüğümde kendimi markete vurmamama
Coohh tehlikeli coohhTamam bende üzülünce gidim markete
Eskiden bende girer karam gurme alirdim simdi olmus 5bucuk almiyorumCoohh tehlikeli coohhgitme bence
Edemedim orda istedim aslinda ama çok pasifti sonra da ben yazmak istemedim sorun olurmuTakımlar kapandığından buyana günlüklerdeyiz,
Sanirım açlık oyunlarinda 90larda devam etmissin
Girdik dün ama gez pert oldu ayse hâlaa uyuyor
Yok canim olurmu öyle şey listeye ekledim kaldığın yerden devamEdemedim orda istedim aslinda ama çok pasifti sonra da ben yazmak istemedim sorun olurmu