- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #86.581
Gece eylül ağlayarak kalktı kackere,bide saat 3 kadar bir aile vardi balkonda kakakaka kikikiki uyku tutmadi sonra eylül gene uyandi falan, zaten yatamadim yatakta
Ayy sorma insan agız tadıyla birşey yiyemiyor ki bende oyleyim yuh diyip geri dönüyorum bu aralarEskiden bende girer karam gurme alirdim simdi olmus 5bucuk almiyorum
Girdik dün ama gez pert oldu ayse hâlaa uyuyor
Aaa noldu ki acabaGece eylül ağlayarak kalktı kackere,bide saat 3 kadar bir aile vardi balkonda kakakaka kikikiki uyku tutmadi sonra eylül gene uyandi falan, zaten yatamadim yatakta
Bütün gün çata çat kavga etti 2 inatçı keçi,gündüz yasadiklari rüyalarina giriyorAyy sorma insan agız tadıyla birşey yiyemiyor ki bende oyleyim yuh diyip geri dönüyorum bu aralar
Uyur tabi
Aaa noldu ki acaba
Bütün gün çata çat kavga etti 2 inatçı keçi,gündüz yasadiklari rüyalarina giriyor
Oturduğu yerde ağlıyor üüüüü kızım noldu eli havada üüüAy bende tartısınca gece rüyamda da tartısıyorum aynı ben
Benimkiler de öyleOturduğu yerde ağlıyor üüüüü kızım noldu eli havada üüü
Kıyamam yaOturduğu yerde ağlıyor üüüüü kızım noldu eli havada üüü
GünaydınGünaydın
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım
Erken başlamışsın temizliģe kaynananimı attin
Lan gecmis gitmis desene gelmesinler desus hatırlatma hala gıcığım zaten. Şimdi bi de şey başladı durup durup dar zamanda arıyo eee bilmem kim geçmiş olsuna gelecekmiş
Ayıp olurmuşLan gecmis gitmis desene gelmesinler de
Heheee ayıpmışAyıp olurmuş
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Kaptankar uyumaz öyle
GünaydınGünaydın
Günaydın canımGünaydın millet