- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.681
Afiyet olsun canımİyi geceler kizlar
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Kahvaltı
2 kk Beyaz peynir
1 dilim karpuz
2 dilim ekmek
Ara
1 kupa nescafe
Akşam
6 YK bulgur pilav
1 domates
1 kupa ayran
Su
2 litre
Spor
Yok
Adım:
9800
Tamam işte yediklerini tirmalasinlar diye
Aman sorry beybimYav ama olmaz ki ben emzikli kadınım gecenin bı vakti nerde bulum durumu hadi buldum nasıl yiym olecem ama
Kız ben onu oraya yiyip dengeleyin diye koydumAman sorry beybimben de emzikli kadınım hep kaptanımız suçu dürüm emojisi koymuş hep spor sayfasına
Yok o Hatay ya nerde olsa tanırımKız ben onu oraya yiyip dengeleyin diye koydumhem nerden biliyon belki kokoreç
Saol kaptanım teşekkür ettimAfiyet olsun canım
Amma olsa ne yenirdi beee kaptana söz vermesem yerdim yeminle amma dikkat edecem dedim bu hafta işi daha sıkı tutacam amma cuma için söz verememAman sorry beybimben de emzikli kadınım hep kaptanımız suçu dürüm emojisi koymuş hep spor sayfasına
Kokoreç dedin ve şimdi herkes kusma emojisi atacak
İşte kusun diye dedimKokoreç dedin ve şimdi herkes kusma emojisi atacak
Sen tartinı naptinAmma olsa ne yenirdi beee kaptana söz vermesem yerdim yeminle amma dikkat edecem dedim bu hafta işi daha sıkı tutacam amma cuma için söz veremem
Aklımdan aynı şey geçmedi desem yalan olur. Ben de dedim Cumaya mı patlatsamAmma olsa ne yenirdi beee kaptana söz vermesem yerdim yeminle amma dikkat edecem dedim bu hafta işi daha sıkı tutacam amma cuma için söz veremem
Hangi insan evladı o kokoreççi kendi rızasıyla yiyo ya
Dengele sldkdkdoİşte kusun diye dedim