- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda ama yatıcam
O unisex doğrulama ya calisiyor
Valla izleyici kısmındayımBanlanmadan sayfayaaa kızlar
Tamam profillerden konulardan uzak durmacaBurda ama yatıcam
Sen zaten 1kere vukaatlısin aman diyimValla izleyici kısmındayım
Gün boyu çıktım tartıldım aç karnına da tok karnına da aynı gosteriyo beni bı acayip oldu benim tartı a101 e de yeni tartı geliyomus kız 100 liraya düşmüş yağ olcenli ondan almak istiyom yeminleSen tartinı naptin
Dürümleri yerseniz canınızı bu sporlarla çıkartırım demek için bence ben denedim gördümKaptancıklarım bizim spor sayfasında neden dürüm emojisi var
tüydüm hemenSen zaten 1kere vukaatlısin aman diyim
Uyuyorum tmmdırTamam profillerden konulardan uzak durmaca
Ozaman al canim ondanGün boyu çıktım tartıldım aç karnına da tok karnına da aynı gosteriyo beni bı acayip oldu benim tartı a101 e de yeni tartı geliyomus kız 100 liraya düşmüş yağ olcenli ondan almak istiyom yeminle
Cumaya çok pis patlatasim var şöyle boooolll acılı Hatay usulü döner bı de hamburger sonra bı de çikolatalı pasta ama tabi ki yapmicam sonra kaptan kırbacı çıkarırAklımdan aynı şey geçmedi desem yalan olur. Ben de dedim Cumaya mı patlatsam
tüydüm hemen
Uyuyorum tmmdır
Aaa hiç o yönden düşünmemiştimDürümleri yerseniz canınızı bu sporlarla çıkartırım demek için bence ben denedim gördüm
Yani ciddi ciddiCumaya çok pis patlatasim var şöyle boooolll acılı Hatay usulü döner bı de hamburger sonra bı de çikolatalı pasta ama tabi ki yapmicam sonra kaptan kırbacı çıkarır
Bu tam bozulsun da alımOzaman al canim ondan
Dürümleri yerseniz canınızı bu sporlarla çıkartırım demek için bence ben denedim gördüm
Ahahaha naptın bu saydıklarını yersek var yaaaa hayal kuralım resimlerine bakalım benceCumaya çok pis patlatasim var şöyle boooolll acılı Hatay usulü döner bı de hamburger sonra bı de çikolatalı pasta ama tabi ki yapmicam sonra kaptan kırbacı çıkarır