- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.541
Sağol canım ama yarın yine aynı olurArada değişiklik yapınca öyle hissediyor insan ama cidden hadi güle güle kirletmeyin biraz temiz kalsın canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım ama yarın yine aynı olurArada değişiklik yapınca öyle hissediyor insan ama cidden hadi güle güle kirletmeyin biraz temiz kalsın canımmm
Akşama akşamaSağol canım ama yarın yine aynı olur
Afiyet olsun duTeşekkürler captain yorumun var mıydı?
Kısır biraz gereksiz oldu ama komşu getirdi canım Çekti
Evet yaAkşama akşama
İnşallah sağlığıyla kucağınıza alırsınızBen de aslıhan. 32 yaşındayım. Senden bir hafta kadar filan önce geldim çok olmadı. Hamilelik kaynaklı kiloları vermek için gelmiştim ama üçüncüye hamile olduğumu öğrendim diyete başladığımın ilk haftasında nasipse üçüncüden sonra artık
Hemen tanıtıyorumHe kız yeni mi öğrendin
Afiyet olsun kuzum kızın nasıl oldu
Sende tanitsana kız kendini
Merhaba ilk çocuk mu yoksa almaktansa yavaş ta olsa vermek gayet iyi , 1 yıldır diyorum haftada bir kilo vermiş olsaydım 12 kilo vermiştim kar kardır ,zaman her türlü geçiyo çünküAfiyet olsun kuzum
Ben Hazal 32 yaşındayım çocuk istiyorum o yüzden zayıflamam şart gram gram versem de iyi gidiyor bence kendimi böyle motive ediyorum
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de tam ni duygusal yiyiciyim malesef ,bazen peşpeşe yediğim şeyleri insanlar görse inanamazlar ,hatta bazen zevk almasam da yiyordum2 sene olcak evleneli evlenirken 67 le evlendim ailemden 5 saat uzaklıkta bi yere gidince yedim yedim yedim en son 85 falan gördüm ondan sonra bir dur dedim 78 kiloya kadar bir sekilde kendim düştüm 78'den beri de burdayım
Duygusal yiyiciyim yani öyle diyelim
58 çok güzel bi kilo aslında sanırım sabit kalmaya çalışıyorsun o zaman boy kaçtıBende Ayşe, 3 çocuk annesiyim 7/3/1,5 yaşında çocuklarım var ev hanımıyım. 7 senden beri kkdayim başlarda takimlarda kilo verdik takımlar kapanınca günlüğe başladık. 75 kiloları gördüm zamanında şimdi de 58 de kaldım. Yiyip yiyip gelip listeye giriyorum Spor ve adım listesini yapıyorum yarışmacı arkadaşlarıma basarilar dilerim
Yok canım 55/53 benim için ideal 1,58 falan.58 çok güzel bi kilo aslında sanırım sabit kalmaya çalışıyorsun o zaman boy kaçtı
Tişikkirler süpermanAfiyet olsun du
Teşekkür ederimİnşallah sağlığıyla kucağınıza alırsınız
Afiyet olsun löp löp eksi olsunGün içinde ödem suyumu bitirip dukana geçtim Eki Görüntüle 3089689 Eki Görüntüle 3089688
Kaptan gel bi çay içek dinlenAy çok yoruldum
Ben de bugün tüm gün evle uğraştım hiç halim kalmadı ,dışarı çıkmaya bile üşeniyorum ama siz çok iyi yapmışsınızİşler bitti bende bittim sahile çay içmeye geldim Eki Görüntüle 3089690
Evde olsam dahada durmuycam eşim kalk gidelim deyince cazip geldiBen de bugün tüm gün evle uğraştım hiç halim kalmadı ,dışarı çıkmaya bile üşeniyorum ama siz çok iyi yapmışsınız
Selam . 25 yaşındayım 1 kız annesiyim 54-55 kilo aralığında 1.52 boyundayım . Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
E Elif_Eylul oldumu?