- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #76.501
Ya çok fantastik takılıyoruz kocamlaFantaziye gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok fantastik takılıyoruz kocamlaFantaziye gel
Neyseki kocam horlarken yatak odasını topladım
Neyseki kocam horlarken yatak odasını topladım
Ben filiz 39 yaşında 3cocuk annesiyimBu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için
Oıhhh miisisss gibi olmusturSabah beri temizlik yapıyorum şimdi yatak odasını toparlicam sonra dolaplar toparlanacak.
Ohh negüzelBende öğlen horul horul uyurken eşim işden gelip fotomu çekip tekrar gitmiş şimdi atıyor mışıl mışıl uyuyordun diye
Nasıl uyuduysam artık ses falan duymadım gelip gitmişOhh negüzel
Duygusal yiyiciyim yani öyle diyelimBu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için
Ben de aslıhan. 32 yaşındayım. Senden bir hafta kadar filan önce geldim çok olmadı. Hamilelik kaynaklı kiloları vermek için gelmiştim ama üçüncüye hamile olduğumu öğrendim diyete başladığımın ilk haftasında nasipse üçüncüden sonra artıkBu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için
Afiyet olsun kuzummerhabalar dün akşam doğum günü kutlaması vardı o yüzden akşam giremedim dünkü menüm ;
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Süzme peynir
Yeşillik
Bir lokma kıymalı börek
Bi avuç kadar patates kızartması
Ara ; bir külah dondurmaa (krem şanti gibi olanlardan )
Akşam ;
1 şinitzel
5 kaşık yoğurt
2 kaşık etli bezelye
3 kaşık pilav
Akşam kutmalada bir avuçu geçmicek kadar kuruyemiş , bir kaç tane de meyve yedim
Ben Hazal 32 yaşındayım çocuk istiyorum o yüzden zayıflamam şart gram gram versem de iyi gidiyor bence kendimi böyle motive ediyorumBu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için
Ne cok cocuk isteyen varmıs heleAfiyet olsun kuzum
Ben Hazal 32 yaşındayım çocuk istiyorum o yüzden zayıflamam şart gram gram versem de iyi gidiyor bence kendimi böyle motive ediyorum
Bende Ayşe, 3 çocuk annesiyim 7/3/1,5 yaşında çocuklarım var ev hanımıyım. 7 senden beri kkdayim başlarda takimlarda kilo verdik takımlar kapanınca günlüğe başladık. 75 kiloları gördüm zamanında şimdi de 58 de kaldım. Yiyip yiyip gelip listeye giriyorum Spor ve adım listesini yapıyorum yarışmacı arkadaşlarıma basarilar dilerimBu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için