Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için 😄
Ben filiz 39 yaşında 3cocuk annesiyim
2buçuk seneye yakın kk deyim,daha önce zayiflama yarismalarindaydim,daha sonra günlük açtım arkadaşların istediği üzerine,birkacımız aynı günlükten geldik,çoğu kisiylede nerdeyse 5ayı gecti tanısiyoruz

2 sene olcak evleneli evlenirken 67 le evlendim ailemden 5 saat uzaklıkta bi yere gidince yedim yedim yedim en son 85 falan gördüm ondan sonra bir dur dedim 78 kiloya kadar bir sekilde kendim düştüm 78'den beri de burdayım 🤣🤣
Bu arada ben sizi tanımıyorum tam siz de kısaca kendinizde ve sürecinizden bahsedebilir misiniz sizi daha iyi tanımam için 😄
Duygusal yiyiciyim yani öyle diyelim 🥴

Ben de aslıhan. 32 yaşındayım. Senden bir hafta kadar filan önce geldim çok olmadı. Hamilelik kaynaklı kiloları vermek için gelmiştim ama üçüncüye hamile olduğumu öğrendim diyete başladığımın ilk haftasında 😂 nasipse üçüncüden sonra artık 🤔

merhabalar dün akşam doğum günü kutlaması vardı o yüzden akşam giremedim dünkü menüm ;
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Süzme peynir
Yeşillik
Bir lokma kıymalı börek
Bi avuç kadar patates kızartması

Ara ; bir külah dondurmaa (krem şanti gibi olanlardan )

Akşam ;
1 şinitzel
5 kaşık yoğurt
2 kaşık etli bezelye
3 kaşık pilav

Akşam kutmalada bir avuçu geçmicek kadar kuruyemiş , bir kaç tane de meyve yedim
Afiyet olsun kuzum
Ben Hazal 32 yaşındayım çocuk istiyorum o yüzden zayıflamam şart 🤣 gram gram versem de iyi gidiyor bence kendimi böyle motive ediyorum 🤣🤣🤣

Bende Ayşe, 3 çocuk annesiyim 7/3/1,5 yaşında çocuklarım var ev hanımıyım. 7 senden beri kkdayim başlarda takimlarda kilo verdik takımlar kapanınca günlüğe başladık. 75 kiloları gördüm zamanında şimdi de 58 de kaldım. Yiyip yiyip gelip listeye giriyorum :eek::eek:Spor ve adım listesini yapıyorum yarışmacı arkadaşlarıma basarilar dilerim :KK9::KK9::KK9::KK36:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X