- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.821
Gideyim de çamaşırları beklerken kahve yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol kaptanım tekrar kusura bakma valla paylaştım zannettim unutmusumAfiyet olsun canım
Ohooo çoktan kaptanım bütün islerim tamam akşama kadar napacuu boş boş yatacuuK Klassklasik uyanmış
Günaydın canımGünaydın
Benimde bitti kahvemi bile ictimKız ne uyuması sabahın köründe kalktık kahvaltı hazırladım masayı topladım makineye çamaşır attım bulaşık makinesini açtım şimdi de bebeği uyuttum.
Önemli degil canim kontrol ediyorum benSaol kaptanım tekrar kusura bakma valla paylaştım zannettim unutmusum
Ben sana yazali 2saat olduOhooo çoktan kaptanım bütün islerim tamam akşama kadar napacuu boş boş yatacuu
Ben sana yazali 2saat oldu
İsler bitmiyorki yaparsan ıncık cıncık varAnca gördüm harıl harıl işlere girişinde anca oturup telefonu elime aldim
Birisi gelipte bize sizin gibi boş insanlar degilim ben demistiAman Maşooo ne kadar da çalışkan bir grup
WaatttBirisi gelipte bize sizin boş insanlar gibi degilim ben demisti
Valla işimizi bitiriyoruz gelip muhabbet ediyoruz,kimisi çakışıyor gene gelip muhabbet ediyor,kendisi bana tripli dedi tanımı da koyduWaattt
Ne boşluğunuzu görmüş
Muhabbet edememiş kıskanmışValla işimizi bitiriyoruz gelip muhabbet ediyoruz,kimisi çakışıyor gene gelip muhabbet ediyor,kendisi bana tripli dedi tanımı da koydu
Aynen öyle canimMuhabbet edememiş kıskanmış
Seni bugunlerde çalışkan görüyorumŞimdide çileklerimi ocağa koydum olsunda kavanozlayim dunkinden bir küçük kap ve bir küçük kavanoz çıktı
Napayım kocamın arkadaşının çilek tarlası varmış adam sağolsun bir kasa çilek gönderdi dün hemen ayikladim bastım şekere şimdi de kaynatma zamanıSeni bugunlerde çalışkan görüyorum
Himmm iyiymişÖdem sularım biri ocakta kaynıyor diğeri şişede yarın paso ödem atacağım inşallah
Benim ödemi anca 5 litre su atarHimmm iyiymiş