- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.721
Yok evdeyim boya badana işleri varSen bugun iştemisin
Ne zaman yiyozVisne recellerini rast gele yapmıştim sekerini falan,kavanoza koydum suluydu üzüldüm kıvam almıcak diye ama bugun bakayim dedim cokzel olmuslar
Aaa kolay gelsinYok evdeyim boya badana işleri varbugün mutfağı boyayacam
Amin canim inşaAllahNe zaman yiyozafiyetle yeyin inşallah
Ancak yaparım kızım sakaryada okuyor o gelmeden en azından zor işleri bitireyimAaa kolay gelsin
Bende başlayamadim daha
Kaçıncı senesi canim ne üzerine okuyorAncak yaparım kızım sakaryada okuyor o gelmeden en azından zor işleri bitireyim
O durmaz çok yorar kendini yoksa
1. Sınıf bitti mühenislik okuyor malzeme mühendisliğiKaçıncı senesi canim ne üzerine okuyor
Rabbim zihin açıklıği versin insaAllah1. Sınıf bitti mühenislik okuyor malzeme mühendisliği
Amin csnım darısı sizin bebelerinize inşallahRabbim zihin açıklıği versin insaAllah
Benim kızım medicana hastanesinde amelyat hemsiresiAmin csnım darısı sizin bebelerinize inşallah
Maşallah ben küçükler sanıyorum seninkilerideBenim kızım medicana hastanesinde amelyat hemsiresi
Oglan bu sene lise 2 bitti 3 gecti
Yok canim bitanesi iste 3buçuk yasindaMaşallah ben küçükler sanıyorum seninkileride
Masallah
Kendileri yapınca ne olmuş bir daha alınır oluyo biz yapınca aklın nerde oluyorBenim salak adam aksam ben uyurken, çaydanligın üstüne ihlamur demlemistim onu ocaga koy al eline telefonu al video izle unut yansın bitsin kül olsun 1saat kaynamis olmalıkı yanmış kokuya kalktim bende,kapattim hemen elimde sapi kırıldı okadar yani ben yapsam ev inlerdi
Aynen öyle canim ben yapmış olsaydım,elinden telefon düsmüyor nasil gorcenkiKendileri yapınca ne olmuş bir daha alınır oluyo biz yapınca aklın nerde oluyor
Benimki de kafan nerrde takılı gene sen bir gün evi yakarsın diyor öyle birşey oluncaAynen öyle canim ben yapmış olsaydım,elinden telefon düsmüyor nasil gorcenki