- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.741
Buldum seni
Ooo cok hooss gözüküyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum seni
Ooo cok hooss gözüküyoo
Ben bunu yapıyorum işte
E sulu oluyor ben napayim yogurdum sulu geliyor herhaldeEbu susak neden sulu yapiyor
Bir kötü oldum aksam mala bagladım yatıp uyumusum kızartma carptı herhaldeHâlaaaa uyuyorlar
Ben ortalığı toparladim camasir astim çayı demledim sadece süpürge kaldı
Simdi kız uyandi kahvalti yapıcak,
Afiyet olsunVisne recellerini rast gele yapmıştim sekerini falan,kavanoza koydum suluydu üzüldüm kıvam almıcak diye ama bugun bakayim dedim cokzel olmuslar
Günaydın canımGünaydın
Bende erkenden yattım saat 10buçuktu sanırim,sanada çarptı kızartmaBir kötü oldum aksam mala bagladım yatıp uyumusum kızartma carptı herhalde
Afiyet olsun
Daha da var yencek ısıtıp onu yicez mecburen hic sevmem yemeği cöp etmeyiBende erkenden yattım saat 10buçuktu sanırim,sanada çarptı kızartma
Sagol canim
Meslektaşım. Güle güle bitirmeyi nasip etsin Allah1. Sınıf bitti mühenislik okuyor malzeme mühendisliği
Ooo maşallah senin kız hayata bile atılmışBenim kızım medicana hastanesinde amelyat hemsiresi
Oglan bu sene lise 2 bitti 3 gecti
Menü kontrolu | Cuma | C.m.t | Pazar | P.r.t | Salı | Ç.r.b | p.r.b |
B BitterCikilata | |||||||
@Elif2441 | |||||||
vienna | |||||||
@Yorgun98 | |||||||
G gunesli gunler | |||||||
kittenlove | |||||||
M Mavi Menekse | |||||||
zms rainbow | |||||||
tulay283300 | |||||||
Pandora27 | |||||||
E Ebru kilinc |
Yok canim neden çöpe atcanDaha da var yencek ısıtıp onu yicez mecburen hic sevmem yemeği cöp etmeyi
Öyle canim sağlık okudu zaten hemsirelik,tanıdik vardı çalışçam dedi soktuk onu 2senedir ayni hastanede,simdi dısardan okucakOoo maşallah senin kız hayata bile atılmış
Eline emeğine sağlık
Menü kontrolu Cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.r.b p.r.b B BitterCikilata @Elif2441 vienna @Yorgun98 G gunesli gunler kittenlove M Mavi Menekse zms rainbow tulay283300 Pandora27 E Ebru kilinc
Yok ben yemesem tek basına bitiremez ondan dedimYok canim neden çöpe atcan
Rica ederim canımEline emeğine sağlık
Yok ben yemesem tek basına bitiremez ondan dedim
Su kalpler gitmiş ya konu baslıgındaki bildirim gelince biraz anlamıyorum noluyoruz diyorum
Herkesin bir derdi varRica ederim canım
Yeyeee gitsin
Yaaa kalpleri kaldirsana dedi sevilay
Başarıları daim olsun aferin yaaaÖyle canim sağlık okudu zaten hemsirelik,tanıdik vardı çalışçam dedi soktuk onu 2senedir ayni hastanede,simdi dısardan okucak
Allah razi olsun canımBaşarıları daim olsun aferin yaaa