- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.641
yağ olarak verdigin için yansimaz canimO yüzden mi tartıya yansımıyor acaba gram gram yansırdı
Sence 2 ayda 5 kg nasıl
Cilt doktoru en garantidir senin için,biz burda ne desek boş degerlerine gore ilac verir uzmanlik alanimiz degil malesefYağlar benim saçımı daha çok döküyor maalesef
O zaman doktora gideceksiniz stres mevsim geçişlerinde bağlı olabilir.Yağlar benim saçımı daha çok döküyor maalesef
Teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğimCilt doktoru en garantidir senin için,biz burda ne desek boş degerlerine gore ilac verir uzmanlik alanimiz degil malesef
Evet az veriyorum sanırım artık vücudum uzun zamandır diyette tepkime göstermiyoryağ olarak verdigin için yansimaz canim
2ayda 5kilo senin icin az, ama şöyle bakarsak haftada 500 verdigini baz alalım ayda 2kilo gider 10 ayda 20kilo gider
Sen rakamlara takılma olmayan pantolanlar artık oluyorsa bu da inceldin demektir bu ara stres altindasin sanırım biraz relax ol çünkü ne kadar stres yaparsak o kadar tartıya yansımıyor.Evet az veriyorum sanırım artık vücudum uzun zamandır diyette tepkime göstermiyor
Tabi 9 ayda aldım kiloyu 3 ayda vermek istemem olmuyor
Totalde rakam çok iyi oluyor
Yorucu ve sıkıcı bir sürec,cidden rakami seneye yuvarlarsak güzel bir rakam hepside yağdan gittiginde, hayatımizda diyeti ve sporu bir oturtsak zaten sorun olmucak,Evet az veriyorum sanırım artık vücudum uzun zamandır diyette tepkime göstermiyor
Tabi 9 ayda aldım kiloyu 3 ayda vermek istemem olmuyor
Totalde rakam çok iyi oluyor
SaklanEee o öyle görmesin
Üstüne bastın ayağını kaldırSen rakamlara takılma olmayan pantolanlar artık oluyorsa bu da inceldin demektir bu ara stres altindasin sanırım biraz relax ol çünkü ne kadar stres yaparsak o kadar tartıya yansımıyor.
Tipi değiştiSayfanın adımı değişti
Sevilaydan ötürüTipi değişti
Iyi geceler canimKız uyudu inşallah uyanmasın oğlana söz verdim kitap okuma yapcaz birlikte bayılmazsam gelirim gelemezsem iyi geceler