Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yüzden mi tartıya yansımıyor acaba gram gram yansırdı
Sence 2 ayda 5 kg nasıl
yağ olarak verdigin için yansimaz canim
2ayda 5kilo senin icin az, ama şöyle bakarsak haftada 500 verdigini baz alalım ayda 2kilo gider 10 ayda 20kilo gider

yağ olarak verdigin için yansimaz canim
2ayda 5kilo senin icin az, ama şöyle bakarsak haftada 500 verdigini baz alalım ayda 2kilo gider 10 ayda 20kilo gider
Evet az veriyorum sanırım artık vücudum uzun zamandır diyette tepkime göstermiyor
Tabi 9 ayda aldım kiloyu 3 ayda vermek istemem olmuyor
Totalde rakam çok iyi oluyor

Evet az veriyorum sanırım artık vücudum uzun zamandır diyette tepkime göstermiyor
Sen rakamlara takılma olmayan pantolanlar artık oluyorsa bu da inceldin demektir bu ara stres altindasin sanırım biraz relax ol çünkü ne kadar stres yaparsak o kadar tartıya yansımıyor.

Yorucu ve sıkıcı bir sürec,cidden rakami seneye yuvarlarsak güzel bir rakam hepside yağdan gittiginde, hayatımizda diyeti ve sporu bir oturtsak zaten sorun olmucak,

Sen rakamlara takılma olmayan pantolanlar artık oluyorsa bu da inceldin demektir bu ara stres altindasin sanırım biraz relax ol çünkü ne kadar stres yaparsak o kadar tartıya yansımıyor.
Üstüne bastın ayağını kaldır
İnşallah daha güzel olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…