- 21 Haziran 2022
- 176
- 223
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.621
Kızlar stres ve zayıflıktan saçlarım dökülüyor ve seyrekleşti tekrar çıkar mı sizce? Dökülmesi nasıl durur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bayilayim diye yapıyorumYa yoğurt diyeti bişi yapma be bayılırsın he
Yok anam senin evde yaşayamam benAman sus essin benim evde olsan napacaksin
Kadının kalçalısı yemeğin salçalısıYa büyürse
Vitaminlerinizi kontrol ettirin doktora gidip vitamin eksikliği varsa ondan olabilirKızlar stres ve zayıflıktan saçlarım dökülüyor ve seyrekleşti tekrar çıkar mı sizce? Dökülmesi nasıl durur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
B12 değerim normaldi ferritin değerim 12 idi ama doktor ilaç vermediVitaminlerinizi kontrol ettirin doktora gidip vitamin eksikliği varsa ondan olabilir
Bioxcin şampuan al kullan, ekstra Hint yağı, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ve yılan yağını al bir şişede karıştır hepsini ayni ölçü şeklinde karıştır ama. Sacini dipten uca güzelce yağla boneyi tak max4 minimum 2 saat tut sonra yıka.Kızlar stres ve zayıflıktan saçlarım dökülüyor ve seyrekleşti tekrar çıkar mı sizce? Dökülmesi nasıl durur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
En iyi doktor bilir gerekirse cildiye gidinB12 değerim normaldi ferritin değerim 12 idi ama doktor ilaç vermedi
Öyle diye diye büyüttük totoyuKadının kalçalısı yemeğin salçalısı
Evet bu oyunlara gelmeyelimÖyle diye diye büyüttük totoyu
Incelmen vardırGeçen demiştim demi olmayan donlara giriyorum diye (pantolon)
Tartıya pek yansımasa da içerden eriyormuşIncelmen vardır
Yagdan verdigin icin giriyorsun pantalonlarinaTartıya pek yansımasa da içerden eriyormuş
Millet sıraya girdi bu sene evlenen evleneneKöyde düğunler bitmiyor,dün kına bugun düğün yarin gene kına pazar dügün haftda 3tane parami yeter haftaya var temmuzda var
O yüzden mi tartıya yansımıyor acaba gram gram yansırdıYagdan verdigin icin giriyorsun pantalonlarina
Ayy sorma valla öyle dolu listeMillet sıraya girdi bu sene evlenen evlenene
Yağlar benim saçımı daha çok döküyor maalesefBioxcin şampuan al kullan, ekstra Hint yağı, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ve yılan yağını al bir şişede karıştır hepsini ayni ölçü şeklinde karıştır ama. Sacini dipten uca güzelce yağla boneyi tak max4 minimum 2 saat tut sonra yıka.