- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.981
Tencereyle vereydin 1 kase ayırıpVerdik de 1 tane komşu var yazlık olunca daha diğerleri gelmemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tencereyle vereydin 1 kase ayırıpVerdik de 1 tane komşu var yazlık olunca daha diğerleri gelmemiş
Tabi cnm kadın paranın gücüyle sapıtıyorKız yeter ki ölmeye gör valla alır götürür koyarlar mezara
Bugün çükülota dilimi yokTut yarına kadar bırakma
Yarın tartı günü diye dimiBugün çükülota dilimi yok
Bebeler yiyecek diye yaptık ya şimdi ağlarlar devamını isterlerTencereyle vereydin 1 kase ayırıp
Aynen yarın bi eksi gelem de moralim gazlanasınYarın tartı günü diye dimi
Ben gecene sene dilimleyip kurutmustumAma cidden bu hurma kurusu baya tatlı bir şey ya ilk defa denedim. Bence çayın yanına tatlı diye gider böyle 2 dilim filan kesiyor.
Aaa ben hazır aldım. Güneşte mi kuruttun bu yıl ben de yapayımBen gecene sene dilimleyip kurutmustum
Sert olanlarin kabuklarini soydum ipe dizdim bütün olarak,digerlerini tepsiye dizdim dilimleyipte guneste degil golgede canimAaa ben hazır aldım. Güneşte mi kuruttun bu yıl ben de yapayım
Günaydın cikoGünoooşşş
Ben de iyiyim canım :) bi rahatsızlık geçirdim, diyete de başlamış oldumTeşekkür ederim canım sen nasilsin
Hoşbuldum canım naberGünaydın canım hoşgeldin
Hayırdır canım önemli bisey yoktur umarimBen de iyiyim canım :) bi rahatsızlık geçirdim, diyete de başlamış oldum
Gerisini biz düşünelimZenginin ölümü bile zengin abeyy
Gunaydin kaptanım günaydın kızlarGünaydın
Hıı tamam canım sağ ol ben de öyle yapayım çok güzel bir şeymişSert olanlarin kabuklarini soydum ipe dizdim bütün olarak,digerlerini tepsiye dizdim dilimleyipte guneste degil golgede canim
Günaydın canımGunaydin kaptanım günaydın kızlar
Sen dün yemişsin zaten yiyeceğiniBugün çükülota dilimi yok