- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.521
Lan nediyon sen kim ne almıs daha kahve icmedimBaldızın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lan nediyon sen kim ne almıs daha kahve icmedimBaldızın
Belli kahve içmediğin için acilmamissin aman konu beLan nediyon sen kim ne almıs daha kahve icmedim
Desene susak bende Osman spotcudan beyaz esya almis sandimBelli kahve içmediğin için acilmamissin aman konu be
Sütle ısladım bekliyoring tavada yaparım ya olur tavada gidemem simdi marketeBn tavada yapıyorum oluyor
o zmn go go markete
Ay gördüm adam akıllı hediye al gitsin altın vs beyaz esya nedirEnişte beyaz eşya benden demiş spot ürün almış
of abla yaDesene susak bende Osman sportcudan beyaz esya almis sandim
Salak beyaz eşya olmuş 35 bin al bir altın ya da bilezik tabi spotta ne kadar bilememSütle ısladım bekliyoring tavada yaparım ya olur tavada gidemem simdi markete
Ay gördüm adam akıllı hediye al gitsin altın vs beyaz esya nedir
Eee napiyim belirtin sizdeof abla ya
Tabi sesimi duysaydın ayılırdınLan nediyon sen kim ne almıs daha kahve icmedim
Ya bir bakayım dedimEee napiyim belirtin sizde
Ne ara konulara gidiyonuz ben kahve yapinca gidiyorum
Yani karga ses duysam gözüm değil kıçım bile açılırdıTabi sesimi duysaydın ayılırdın
Hee işte akıl yok kiSalak beyaz eşya olmuş 35 bin al bir altın ya da bilezik tabi spotta ne kadar bilemem
Yani karga ses duysam gözüm değil kıçım bile açılırdı
Yani karga ses duysam gözüm değil kıçım bile açılırdı
Ama tabi kardeşini 3 çocukla tatile gönderince karısı ses etmesin istemişHee işte akıl yok ki
Şişttt geliyor bitter
Ses bir ki
O zmn hemen arıyorum ayılman için
Eşime veririm 2karga anlaşır
O zmn hemen arıyorum ayılman için
Çok komik dimi dur seni de bi gün arıyımda gör
Eşime veririm 2karga anlaşır
Varmı numarasi el altindan vereyimmiÇok komik dimi dur seni de bi gün arıyımda gör