- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolla gelsinVarmı numarasi el altindan vereyimmi
Bu adam mal diyip konuyu terkettim onu görünceAma tabi kardeşini 3 çocukla tatile gönderince karısı ses etmesin istemiş
KaccıınnŞişttt geliyor bitter
Bence adam kafayı yemiş çok parası var herhaldeBu adam mal diyip konuyu terkettim onu görünce
Kaccıınn
Kadın borcumuz var falan da yazmıs ben hic birşey anlamadımBence adam kafayı yemiş çok parası var herhalde
Bende 5 seneden beri hiç bir yere gitmedik balayına bile görümcemi gönderdi demişKadın borcumuz var falan da yazmıs ben hic birşey anlamadım
Mallık var orası kesinBende 5 seneden beri hiç bir yere gitmedik balayına bile görümcemi gönderdi demiş
Tamam kahvemi yaptim konu nerdeMallık var orası kesin
Cekirdek de al bir de yanına tam olurTamam kahvemi yaptim konu nerde
TamamCekirdek de al bir de yanına tam olur
Valla çok değişik bir konu kadına da diyor ki bundan sonra kemerleri sıkalim borçlar var. Baldıza beyaz eşya görümceye tatil ismarlarken kadına sordu SankiMallık var orası kesin
Vala kadının bu kadar sene nerde oldugu da mechul ya ne sacma birşey balayına gitmemeyi anlarım maddi imkam yoktur ama baskasını gönderiyorsa orda terellelenirimValla çok değişik bir konu kadına da diyor ki bundan sonra kemerleri sıkalim borçlar var. Baldıza beyaz eşya görümceye tatil ismarlarken kadına sordu Sanki
Anam bunu nebicim konu lanValla çok değişik bir konu kadına da diyor ki bundan sonra kemerleri sıkalim borçlar var. Baldıza beyaz eşya görümceye tatil ismarlarken kadına sordu Sanki
Aynen ya ne saçma şimdi görümce onun gitmediği tatile 3 çocuğu ile gitsin ay Allah'ım yaVala kadının bu kadar sene nerde oldugu da mechul ya ne sacma birşey balayına gitmemeyi anlarım maddi imkam yoktur ama baskasını gönderiyorsa orda terellelenirim
Adam kendi kendinin ayağına sıkmış birde kadına borç oducez diyor tam bosanmalik konuAnam bunu nebicim konu lan
He çikoya özendim
Hangi konu loo bişeyde kaçmıyor sizden gıAnam bunu nebicim konu lan