- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.481
48 miTamam canim
48 kilosun daha nekadar vericeksin
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
48 miTamam canim
48 kilosun daha nekadar vericeksin
Günaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın
Evet
Benimde öyleydi canım aşırı alerji dedi KBB bilmiyorum kbbye gitmem lazım.Aslında onlara uygunda vardır gögüs hastalıklarıına gidip alerjim var dersen verir benimkini kbb veriyor burnuma kamerayla bakılınca belli oluyormus alerjim
Ya yaa bak görüyor musun ben ne kadar akıllı uslu sekilde sana mesaj attım
Kuzu oyunlar oyna ilk kızımda çok Zorlandım ama şükür bitti ikincisi daha kolay oldu 3 günde öğrendi çok şükür. Ama sakın bir daha bez bağlama açmışsın artık başa sarmasin. Kaka için biz illa sifona basıp ailesinin yanına gittiler diyorduk Allah kolaylık versin inşallah.Kaptanım bende aldım alıştırma kilodu.aslinda geliyor dese sorun bitecek ama demiyor yaptıktan sonra diyor . Ne yapacağım bilmiyorum.esimde bekle diyor ama bence artık yaşı
Günaydın canımGünoşşşş
Günaydın canımGünaydın güzellikler
Aksatma git mutlakaBenimde öyleydi canım aşırı alerji dedi KBB bilmiyorum kbbye gitmem lazım.
Sütte olur Bn bazen suyla şişiriyorumAksatma git mutlaka
Yulafa yogurdum yok süt var ne önerirsin
Yine yulaf tost istiyorum ama internette hic biri sütle yapmamısSütte olur Bn bazen suyla şişiriyorum
Gunaydinnn
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydın
Günaydın kızlarGünoşşşş
İlk sayfa da form var onu doldurursaniz sizi tanımış oluruz birde kurallar yazıyor uyarsa buyrun.Nasıl Katılabiliriz?
Ben geçen gün sütle yaptm yapabilirsinYine yulaf tost istiyorum ama internette hic biri sütle yapmamıs
Sen mıhtesemsin ne kadar süt koydunBen geçen gün sütle yaptm yapabilirsin
Kuzu yulafi yumusatacak kadar yumurtayı kırdıktan sonra ekle. Fazla kaçarsa yulaf eklersin ben çok az döktümSen mıhtesemsin ne kadar süt koydun
Gazam mubarek ola elim hic aza gitmez benimKuzu yulafi yumusatacak kadar yumurtayı kırdıktan sonra ekle. Fazla kaçarsa yulaf eklersin ben çok az döktüm
O zaman yarım çay bardağı dökGazam mubarek ola elim hic aza gitmez benim
Tamam edecez birşeyler artıkO zaman yarım çay bardağı dök