- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.381
Sevmediğimi kim söylediBn sen şaşırtmaç seviyon diye yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmediğimi kim söylediBn sen şaşırtmaç seviyon diye yaptım
Değil tabii anla kıymetimi
Farklılık yaptım twety mesaj atmış diye arıyım hoşbeş ederik dedim zaten hep mesajlaşıyoruzSevmediğimi kim söyledi
Farklılık yaptım twety mesaj atmış diye arıyım hoşbeş ederik dedim zaten hep mesajlaşıyoruz
Sevindim kız cidden şokella oldum ama sevindimFarklılık yaptım twety mesaj atmış diye arıyım hoşbeş ederik dedim zaten hep mesajlaşıyoruz
Üzülme kız toplu görüntülü konuşuruk
He dimi az bekleyeyim unutsun baya olayı da sonra arayayımŞimdi yabancı no arayınca sen sanmasın
Aslında onlara uygunda vardır gögüs hastalıklarıına gidip alerjim var dersen verir benimkini kbb veriyor burnuma kamerayla bakılınca belli oluyormus alerjim
Ya yaa bak görüyor musun ben ne kadar akıllı uslu sekilde sana mesaj attım
BegendimÜzülme kız toplu görüntülü konuşuruk
Ne değil miyim uslu he onu mu diyorsunHe dimi az bekleyeyim unutsun baya olayı da sonra arayayım
Kız aradın da sesin kısıkken niye aradınFarklılık yaptım twety mesaj atmış diye arıyım hoşbeş ederik dedim zaten hep mesajlaşıyoruz
Olay baska yerlere gidiyorNe değil miyim uslu he onu mu diyorsun
Sapıklık yapsın diyeKız aradın da sesin kısıkken niye aradın
Ben bilememNe değil miyim uslu he onu mu diyorsun
NereyeOlay baska yerler gidiyor
Ben bilemem
Ne bilim sesim kısık tanır diyeKız aradın da sesin kısıkken niye aradın
Nasıl tanımasını bekledin acaba cidden sesim kısık tanır diyeNe bilim sesim kısık tanır diye
Çok geçmiş olsun canımE Elif_Eylul serum yemek kaloriden sayiliyor musuan acildeyim koca serum taktılar sabaha bitmez
BncedeHe dimi az bekleyeyim unutsun baya olayı da sonra arayayım
Lan hiç konuşmadıģım kişiyi nasil taniyim kalp gözümmü var benimNe bilim sesim kısık tanır diye